Geliştirilmiş Lf4 için lambda yapmak.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozikoc tarafından 5 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozikoc

ozikoc User

Şuan gemimde 15 adet normal lf4 bulunuyor bunun acıgını kapatmak için bütün kaynağımı lambdaya harcıyıp geliştirilmiş lf4 düşürmeye çalışayım mı ? yoksa saklayıp sadece pro mu kasayım. Lütfen o 15 adet lf4 ün proyu kasmamda yavaşlık cıkaracağını düşünüp yazınız bende biliyorum en iyisi pro :D

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Size tavsiyem prometheus lazerine yönelmeniz olacaktır. :) Şahsi yorumum en iyi lazerdir kendisi :D

İyi forumlar

ozikoc bunu beğendi.
  3. ozikoc

ozikoc User

En güvendiğim yerden modlardan yedim bu cevabı , aydınlattınız beni modumm :D

Labirent bunu beğendi.
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Ben prometheus kullanıyorum :D

İyi forumlar

ozikoc bunu beğendi.
  5. Diğerlerine boş yere uri/enerji harcama, en iyisi promethus

6. Pro kasmak kolay değil. 10 tane zaten görevden gelecek de rinusk toplamak zor. Ben bir ara lazer açığı kapatmak için seri lambda yapıp yansıma ve magma sondalı lf4 düşürmüştüm. :)

7. xxkubixx

xxkubixx User

etkinliklerden falan çok çıkıyor lf4.bence ona uri harcama.

8. ozikoc

ozikoc User

Teşekkürler modum konu kilitlenebilir Ek olarak sadece modlara şunu soruyorum labirent modum işi mi bıraktı tıklanmıyor profiline rütbeside forum acemisi olmuş :)

9. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Evet labirent modumuz görevini bıraktı. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.