Geliştirme Birisi acil yardım etsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jijibiji1 tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jijibiji1

jijibiji1 User

Kalkan ünitesini dranium ile lazer ünitesini prometid ile nasıl geliştirebilir ince ayrın ile anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Oyunda iken , Resim de görüldüğü gibi Oyundaki menüden Zenginleştirme Kısmını seçiniz

Daha sonra çıkan Ekran da Güncelleme sekmesine tıklayın.Burada sahip olduğunuz ham maddeleri , Kalkanları , Lazerlerinizi ve Roketlerinizi göreceksiniz.

Buradan Duranium ham maddesine farenin sol tuşu ile basıp , basılı tutarak kalkanın üzerine sürükleyin.

Ham maddeyi sürükleyip , Kalkanın üzerine bıraktığınızda seçim yapmanızı isteyen bir ekran sizi karşılayacak.

Buradan zenginleştirilecek miktarı seçerek , Kalkanlarınızı besleyebilirsiniz.

Aynı işlemi diğerleri üzerinde de aynı şekilde yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. jijibiji1

jijibiji1 User

teşekkür forumda daha once anlatılmış bi konuş ama ben ondan bişi anlamadığım için sorumdum k.b aynı konuyu formda açtığım için teşekkürler

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Önemli değil , İmkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz

Cevap verildiğine göre kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.