Geri bildirim Geliştirme Bloğu Kasım 2014

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 25 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buzmavi adminin yazdıklarını sonuna kadar okudum Low için yapılacak çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum ama battleray için lütfen bir çözüm bulun Şuan battleray da olan şeyin bottan bi farkı yok Mause programıyla akşam battleray da gemisini kastırıyorlar Program kamikaze atıyor ve aegis yetenklerini kullanıyor

Ayrıca bot zamanında x.2 haritasındaki botlar struner ve lordakia dan 1 er rütbe alıyordu İnterceptordada aynı şekil Oda aynı rütbeyi veriyor Bazı oyuncular bu yaratığı 500 bin hatta 1 milyon kere kesti Artık aldıkları rütbeyi siz düşünün

2. benim klanımda sıkıntı yok benim pvp haritaları dememiş sebebi orda alınan bütün kutular 2 katı veriyor o yüzden iç haritalara atan pek kimse yok hep pvp haritalarına atıyorlar botu yine diyorum benim klanım için sıkıntı yok kullanan yok çünkü yarası olan gocunur demişler atmayın arkadaşım Bota benim hakkımı kimseye yedirmem gidin adam gibi kasın adam gibi oynayın oyununuzu kolay gelsin

3. Nedense bu oyunun gidişatı kötü benim teorim şu;
    BOT banlamaları ile baya oyuncunun gemisi gitti. ya da uyarı yedikleri için bıraktılar.
    Açılan fake hesaplar ile görevler başladı bunun önüne geçmek için phusing tp şp kesintisi koydunuz.
    Şimdi low kapısına el atıyorsunuz. Burdan da banlamalar uyarılar olacak.
    Batlerayda aynı şekilde *F*U*R*K*Λ*N*™ adlı oyuncunun dediği doğru.

Yani Bigpoint şirketi darkorbit oyununa son vermeyi planlıyor. Yavaş yavaş hesapları banlayarak veya oyuncuları bırakmaya teşebbüs ederek. Öyle bişey olsa anında oyunu kapatır derdiniz ama kapatamaz. Bunun yasası var vb. . Ayrıca oyuncular tazminat ve yatırdıkları parayı geri istemeye başlar. Bu da Para Şirketi olan Bigpoint için kaçınılmaz bir çöküntü olur.

Sonuç olarak Yakında oyunun sonu geliyor.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bukadarda ilginc bir teori olamaz:)ari bal kovanindan kacmaz...kolay olusmaz boyle online oyun sistemi helede dunya ulkelerini kapsayan.
    bence isin iicnden cikilmaz hal alan durumu ne yapsak ta toparlasak ne cok kaybetsek ne bekleyenleri uzsek derken mantikli cozum yolu pesindeler.illegale kimse musade etmez..sömürgedir bu bug kullanimi ve hic bir tarihte gercek hayatta bile daimi kalmadi kalamaz.gis kurallarini bile kokten degistirmeliler bugun buna musade edilirse esas ilerki bug lara zemin hazirlanmis olacaktir.iyi niyetleri dahi istismar eden canlilariz biz .....uyarilari anlamaz ,is ciddiye bindimi birde haklimis gibi hak arariz:)allah kolaylik versin bakalim neler olcak izliyoruz.

5. tamam hadi beni illegal yoldan kutu toplamadıklarına ikna ettin diyelim. peki low kapısınıdamı yapmıyorlar portalda bile görüyorum hatta hangara yarım can ile düşüyorlar bunlarda sonuçta illegal yollar belki sen yapmıyor olabilirsin kullanmıyor olabilirsin ama herkesi kendin gibi zannetme. önce etrafındakileri gör.

6. Mr.User

Mr.User User

LOW da oluşan şey illegal değil. Almanya bunu biliyor. Oyuncuların bu şekilde avantaj elde etmesinden dolayı hiç kimseye bir ceza veremez. Acığı kapatamıyorsa düzeltene kadar grup kapısını kapatır olur biter. yoksa sen ac bir insanın önüne yemek koy ve yeme de. 1 yemez 2 yemez sonra kıyısından koşesınden ısırmaya baslar:) Dayanamaz...

Sonuc olarak, LOW la alakalı kimseye bir ceza gelmez, gelemez.

Yapacakları oyuncu alehinde tek şu olabilir,
    Rütbe puanı hesaplarken Falkon puanını silebilirler.
    Bunun dışında oluşabilcek her türlü çözüm oyunculara zarar vermez.

SAVAŞÇI12 ve zirve60 bunu beğendi.
  7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyundaki kişisel durumunuzu forumda tartışma olarak yansıtmayınız ve konuyu kapatınız. Burası geri bildirim/görüş alma konusudur. Forumda hiç biryerde tartışamazsınız. Konu o boyuta gideceğinden bunları yazıyorum,uyarıyorum. İçiniz rahat olsunki oyuna dışarıdan müdahele eden hertürlü programı kullanan kişiler, gerekli tespit sonucu cezai işlemi alacaktır. Tarama sistemi 7/24 çalışmakla birlikte sürekli güncellenmektedir.

Keyifli Forumlar

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yaniliyorsunuz :) Kullanıcının, kullanıcı başvurusunu göndermesiyle ve oyunları veya hizmetleri kullanmasıyla GİŞ’i kabul etmiş sayılır...
    1.2.10 Genel hataları veya programlamada bulunan hataları çıkar amaçlı kullanmak yasaktır. Fark edilen hatalar hemen hata forumuna, İRC veya E-posta olarak haber edilmelidir.
    kullanıcı kabahatli olarak kanunları, oyun kurallarını veya hizmet kullanım kurallarını ihlal ettiğinde ve ihtar edilmesine rağmen bu ihlali sürdürdüğünde;kullanıcı ceza kanunlarını ihlal ettiğinde,kullanıcı hata suiistimal yasağına uymazsa (bakınız yukarı md. 1.2),önemli nedenden ötürü fesih hakkına sahiptir..ve benzeri bircok madde ,okumalisiniz bence...kisacasi DO diledigi an istedigini yapma hakkina sahip illegal oyuncularda...

9. Merhaba ,

Düz mantıkla haklı olabilirsiniz fakat ister okumuş ister okumamış olun GİŞ kurallarını kabul etmiş oluyorsunuz. GİŞ kurallarında açıkça oyunda oluşan BUG ( Oyun Açığı ) kullanımı ve bunu sürekli olarak , bilerek , isteyerek v.b. şekillerde yapılması yaptırımlar uygulanmasına neden olur.

İyi forumlar.

DEMİR ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Eğitim arenasında sıralamaya gırenlere ödül verilebilir

11. varya surada adam akıllı cıkıpda oynayan yoktur gelmış biri durust dıyo varsa gosterın bızde tebrık edelım beles deseler ustune yatacaz ben malmıyımda urı cekecem kasıyoz ne guzel ha falcon batte gucu yoksa kesemez yok kaldıracaksanız o zamanda adamlar oyun oynayamaz cubı de sadece belli klanların

12. eklemek ısterım ben sureklı bı harıtayı bosaltıp cubı keserım ondada tek keserım buna kımse engel olamaz varsa olabılen karsı karsıya gelıyoz en fazla 2. kere gelebılıyo burada oyun sureklı para cekmeye zorluyo ama en ıyısı cubı ne ban rıskı var ne bugu var rahat rahat kasılıyoruz

13. Merhaba ,

Uzun zamandır LoW yada Battle konusu oyun yapısına aykırı şekilde sömürülmekedir. Oyun yapısında normal yapılması gerekenler yapılsa sorun olacağını sanmıyorum fakat iş farklı bir kullanıma kayarsa herkese zarar vermektedir.

LoW kapısındaki olay bir BUG ve bunların haksız kazanç elde etmek için kullanılması merkez tarafından alınacak kararlara bağlı olarak yaptırım uygulanabilir.

Battleray olayı ise oyuncuların npc özelliğini art niyetli olarak kullanması ve diğerlerine karşı sorun çıkartmalarıdır.

İyi forumlar.

DEMİR bunu beğendi.
  14. zıbam

zıbam User

skylab için devamlı oyuna girmek gerekiyor buda bi süre sonra haliyle insanı sıkıyor otomatik sevkiyat gibi bir seçenek olsa ve skylabdan gemiye sevkiyatı otomatik olarak kendi kendine yapsa satışla beraber çok daha verimli bir oyun olur daha az sıkar insanı

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

low halen devam ediyor adamlar umruna almadan uyarilari surekli low da.3-5 uri pesinde kosarken chatte low icin grup dedilermi benim dengem bozuluyor.halen yapilmadi birsey sabir deniyorda gelde bu ikilemde sabret.okadar etkinlik yapiliyor millet banamisin demiyor lowdan cikmiyor halen.Bunlar buyuk gemiler bakin !bu nasil bir ozguvendir bu nasil bir kendinden eminliktir kime neeye guveniyor bunlar nasil birsey olmaz diye icleri rahat neyin garantisi bu...umarim ki yapmadigima pisman olmam sonunda...!

16. SARASANLI

SARASANLI User

Oyun bencede bitiyor 6 yıldır oynuyorum 2 kere gemim hatalı kapandı ; Şimdi siz geminizi bir admin kapatsa nereye itiraz edebiliyorsunuz :)
    varmı öyle bir yer admine yazıyorsunuz cevap standart geminiz incelendi bot kullanmışsınız kullanmadım benden iyimi bileceksiniz kullanmadım ama itiraz edemessiniz neden giştede yazıyor TEK YETKİLİ MAHKEME ZÜRİH MAHKEMELERİ bu oyun türkleri aşağılıyor adam yerine koymuyor bir ofisi bile yok türkiyede milyonlarca dolar kazanıyor ama adam yerine koymuyor 85 bin nüfuslu zürih mahkemesi yetkili.ZÜRİHDE yaşayan insan sayısının 10 katı türk oyuncu var ama TÜRK mahkemesi yetkili değil ülkenin birinde uridyum 65 lira türkiyede 200 lira biz o kadar zenginiz işte bu oyun tam bir esad rejimi gibi tek yetkili admin mahkeme yolu ile gemi açtıran varmı?? giş kuralları değiştikden sonra varsa söylesin bende vericem :) :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

17. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bir gün cubide açık olur o da kalkar darkorbitin bitme zamanı geldi en kötü kriz yaşıyor şu an bigpoint 2014ün nasıl en iyi oyunu seçildi anlamak zor 90 milyon oyuncu varsa bunların 10 milyonu ya oynuyordur ya oynamıyordur zaten biz elimizde olan ve bize yararı olan şeyleri kullanırız loW buna en basit örnek ya yeni yenilik olcak ya da oyun kapanır mı ne mi olur bilmem ama köklü bir değişim şart özellikle
    botlar

Bir kaç yıl önce server 1.cilerini botlarda görüyordum

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. merhaba sevgili arkadaslar...
    LoW hartasında pek kasılan biri degilim aksine gemi gecmişime bakıldıgında milyonlarca uri satın alıp oyunumu oynamaktayım.. benim dusuncem LoW haritası odulu duser veya kaldırılırsa oyunun cazibesi iyice duser cunku bakınız.
    1- Palladium haritası resmen sanki tapulu arazi.
    2- Low zaten 5000 uridium vermekte ve bu uridum odulu aslında gunluk kısıtlama ornek: gunde en fazla 10 low..!
    3- batte olayına gelince baska haritaya 2-3 adet batte ve etrafında korsan yaratıklar olmalı..
    4- EN ONEMLİSİ BU: Rutbe puanları asırının bile uzerinde denecek kadar yuksek oldugu icin fullenen arkadaslar bile en fazla uzman yuzbasıda takılıp kalıyor buna acil care bulunması lazım..!
    5- Low haritasından ziyade eskiden bonus haritası vardı onu tekrar geri getirmek ki zaten protegitle dolu zor bir bonus haritası bu haritanın dönüşü orta halli gemiler veya en boş gemiler bile bir nebze olsun odul zevki yasarlar..!
    6- Demander yuk gemisi sanki biz full gemiler icin ozellikle duzenlenmiş..( yahu sayın adminim demander yuk gemisi LF4 ihtiyacı Uridium ihtiyacı olmayan gemiler icin calısıyor:))) bu en buyuk haksızlık demek istedigim anlasıldı sanırım)) LF4u hic olmayanlar zaten o etkinlige yanasamaz bile cunku ne kesebilirler ne kutu alabilirler nede barınabilirler anında kesilirler..!!
    7- ve son olarak oyunda LoW haric cazip odullu hicbirşey yok

saygılarımla.... en eski oyuncularınızdan ZaL..

19. sa abi bn baslaya bastıgım da oyuna giremiyorum ve antıvurusu devredısıb ıraktım yine olmuyor baska carıma girdim oldu ama bnimkinde olmuyor sizce neden dir ?

:(:(:(:(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2014
  20. Öncelikle her zaman belirtiğim gibi:

Low kapısı düzeltilmeli oyunda ki hatalar kapatılmalı....

Bunun yanında korsanlı istila eskiden olduğu gibi kucurbiomlu istilaya dönülmeli. (Bununla ilgili bir arkadaşımızın konusu forumda mevcut yeni istila eski istila diye)

Günlük giriş bonusundan aylık giriş bonusuna çevrilmeli (forumda konum mevcut ara kısmından bulabilirsiniz)

Büyük klanların durduk yere iç savaş çıkarmasına biraz kısıtlama getirilmeli yani bir takım kurallar getirilmeli iç savaş yapmak için. Haksız yere iç savaş yapan kişiler ceza almalıdır.

Oyunda ki güçsüz şirket olayı kaldırılmalı.

Klanlarda ki tüm şirketler seceneği kaldırılmalı sebebi şu: diyelim eicde güclü bir klan var ama bu eicli klanın icinde vrulu bir adam var diyelim klanda ki eicli adamlar vrulu adamın baskınına yardım ediyor buda oyunda haksız kazanca giriyor yani kendi şirketimizde ki adamlar düşman şirketde ki adamlara yardım edip
    bizleri kesiyor.

Yani vrulu adam eicli kesiyorsa onun klanında ki eicliler de bu adama yardım ediyor (klan savaşı olmayan kişilere saldırıyorlar)

Dost gemilerin yaratık çalmasına ceza uygulanmalı...

Oyunda cazip indirimler yapılmalı mesela korsan kutularında ve arge dosyalarında %30 indirim veya 1 alana 1 bedava kampanyası getirilmeli.

Yaratıkların uridiumu artırılmalı (örneğin kristallon 409.000 credi vereceği yerde 550.000 credits ve 232 uridium verebilir rakamlar değişebilir)

Oyuna yeni cephane ve oyuncu gemileri yaratık türleri eklenmeli harita dahil (bunlar sürekli kullanımda olacak)

Görevlerin uridium ödülü biraz daha artırılmalı.

Özel gün görevleri ve özel gün kutularının ödülü artmalı...

Haftalık görevlere yenileri eklenmeli.

Oyuna yeni amaçlar eklenmeli (bu bir uzay oyunu değil mi ? Gezegenlerin atmosferinde çatışabilelim gezegenlere girebilelim onlar süs olarak durmasın)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.