Geliştirme Bloğu

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve KALE tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cenk001

cenk001 User

bence eskısı gıbı ıstılalarda kucıbrum cıksa bıde seprom haznesı 2 kata cıksa cok ıyı olur

2. Merakımı mazur görün, birde şu soruma doğru düzgün bir cevap verin KrisKelvin vs. ileri gelen yöneticiler... Yaptığınız oyunu ciddi soruyorum siz oynuyor musunuz ? Sadece admin control paneldan girerek oynanmıyor bu oyun serverlere girip oyunun nabzını tutuyor musunuz da böyle forum yüzeyli geliştirmeler yapıyorsunuz? Girin kardeşim chate, oyuncuların arasına karışın, kapı yapın sizde bizim gibi gelişmeye çalışın bi? Böyle yapın, siz de ekran başında sinir krizleri geçirin ondan sonra çıkın oyuncuların karşısına biz sizin istekleriniz doğrultusunda yaptık bunları diye..

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Nerdeeee.çerezleri silip devam edelim biz.

4. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

NPC lerin ödüllerinin artması ve 1,5 kat hasar veren yeni bir cephanenin (creditslik) çıkması çok iyi olur. :)
    eskiden kristallon etkinliği vardı ödülleri 2 kat artmıştı mesela o etkinlik geri dönse çok iyi olur :)

5. Oyuna doğru düzgün çözümler bulun önce millet oyunu bırakmasın oyunda olanlarda bişekilde illegal program yardımıyla oyuna tutunabiliyorlar haritalarda dolaşanların en az %90 nı ya hile kullanıyor yada botçu bakın botçuları temizleyin demiyorum çünkü bu amaçsız ve saçma bi uygulamadır ve bir o kadarda samimiyetsizdir. Siz darkorbit ekibi insanları bota ve illegal programlara bizzat yaptığınız yenilik ulaşılması imkansız hedefleriniz ve saçma sapan oyun mentalitenizle bizzat siz teşvik ediyorsunuz bunun aksini idda etmeyin güler geçerler. hep sağduyulu davranmaya çalıştım ben bu forumda ama artık bıçak kemiğe dayandı birbuçuk yıldır LF4 fullemeye çalışıyorum sonunda 38 LF4 toplayabildim kaç bin tl yatırdım inanın hesabını bile tutamıyorum sonuç olarak çift güçlendiricili sepromlu 150k civarı vurabiliyorum ama adamın biri geliyor daha haritada bile yok 300k sıkarak geliyor onunla baş edemezken klanı geliyor ne tesadüf hepsinde otomatik hedefleme sistemi var tek atışta güm!! İnanın ben bunlara kızmıyorum bunlar kendi aralarında kendilerince oyunu oynanabilir kılmaya çalışıyorlar belki benim asıl sitemim oyunu bu noktaya getiren Darkorbit yönetimidir. size bir dost tavsiyesi sevdiğimiz şu oyunu dahada mahfetmek yerine acilen doğru düzgün çözümler bulmaya çalışmanız kısaca kendinize gelip şöyle bir arkanıza bakıp düşünmenizdir. İnanın bana yapacağınız her güzel düzenleme hile kullanan insanları üzerinde, yaptığınız ve yapacağınız banlamalardan daha çok caydırıcı olacaktır. Hadi kolay gelsin.

6. matkap34

matkap34 User

adam gibi oyun 2010 a girdiğimizde bitti sayın kris kelvin bu oyunun zevki eski ekranla birlikte yok olup bitti

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.