GELİŞTİRME GÜNÜ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ρøωεR●●øŦ●●†uRκι$h tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. İrislerim patladı ve levelleri'de gitti haliyle. Katlayıcı aldım ve düzeltmeye çalışıyorum. Bildiğiniz üzere %25 indirim günü var fakat o gün, 2 haftada birmi ? yoksa 1 haftada birmi çıkıyor belli değil. Bana açıklayabilirmisiniz? Bide 1 saat duruyor bildiğiniz gibi. Geliştirme süreleride var.. yani süre yetene kadar yapmam lazım. Şuan 300 k uridium kastım 4 günde. %25 hiç yoktan yani baya iyi indirim. Dediğim gibi şahsen bilmiyorum ne zaman çıktıgını. Beni ayddınlatırsanız sevinirim. :)

2. Ancasin

Ancasin User

Geçmiş olsun kardeş, indirimin ne zaman çıkacağı belli olmaz. Dediğin gibi 1 saat kaldığı için sıkı takip etmen lazım.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sistem tarafından otomatik olarak çıkmaktadır gün ve zaman vermek çok zor arkadaşımızında demiş olduğu gibi oyunu iyi takip etmeniz gerekmektedir yada klanınız var ve ts yada başka bir iletişim ağınız var ise arkadaşlarınızdan rica edip çıktığı zaman size ulaşabilirler sizde müsaitseniz kaçırmamış olursunuz başka bir altarnatif yoktur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.