geliştirme hakkında yardım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SupernaturaL| tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi günler herkese bugun cır cahıllık ettım elımde kı az bır urıyle irisi 13 level e bastım %10 kalkan artıyor gıbı gosterıyordu sımdı yukseltme tamamlandıgında toplam kalkanım %10 artacak mı yani 100k kalkanım varsa gelıstırme bıttıgnde 110k kalkanım mı olacak ?

2. Labtek38

Labtek38 User

Hayır. O diroide koyduğun kalkanın sana %10 daha fazla verecek yani baz halde 10 000 veriyorsa 11 000 verecek. Arge vs gibi diğer faktörleri göze almadan yazdım.

3. Thriller

Thriller User

Herşeyi fullemeden ekipmanları geliştirme verdikleri artılar istediği kaynaklara oranla çok az eğer full değilsen geliştirme yapma bence

4. yani 50k uri çöp oldu.. :/

5. Thriller

Thriller User

Tam olarak çöp oldu denemez sonuçta eninde sonunda yapıcağın bişey ama erken yapman mantıksız

6. P*AR*S

P*AR*S User

hepsini toplu bir sekilde level atlatmanı tavsiye ederim dostum, sadece bir droiti değil de bütün droitleri aynı anda birer level atlattırırsan daha çok verim alırsın

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Droid geliştirme de sadece geliştirdiğiniz droid için geçerlidir Flax droidine 1 İris droidine 2 adet slot cpu mevcut Bu Slotlara Dilerseniz Lazer topu veya Kalkan jeneratorude ekleyebilirsiniz.
    upload_2019-11-17_0-23-58.png Bu görselde belirtildiği gibi sadece geliştirilmiş olan Droide konulan jeneratör için geçerlidir.

Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler

İyi forumlar.

Ekli Dosyalar:

8. Sadece diroite koyduğunuz kalkanı, lazeri etkiler. Geminin tamamını değil.