GELİŞTİRME HAKKINDA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Öncelikle benim tek sorum yok :)
    1.Sorum:En Fazla Kaçıncı Seviyeye Kadar Geliştirebiliyoruz
    2.Sorum:LF3ü ben geliştirsem x1de şuan leoyum 900-1400 arası vuruyorum geliştirirsem kaç damage vururum

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

En fazla 16. seviyeye kadar geliştirebiliyorsunuz.Diğer sorunuzunda cevabını tam olarak bilmiyorum.Bilen bir arkadaşımız yardımcı olabilir.

İyi forumlar

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tm tşkler forumda bazı konularda ekipmanlarını yazdıklarında seviye 8e kadar geliştirmiş çoğu neden böyle 8de bırakmışlar

4. Merhaba ,

Bence LF-3 geliştirmeyin çünkü zamanla LF-4 oldukça LF-3'ler boşa çıkacaktır. Yapılan masraf bir anlamda boşa gidecek.

İyi forumlar.

5. Gemiyi fullemeden geliştirme mi yapıyon:eek: 16. seviyede %6 artış sağlar. LF3 150 iken 159 olur hesabım doğruysa.

Eğer bir şey geliştirecem diyorsan önce droitlerden başlaman daha yararlı olur.

6. Sakın eşya geliştirmeyin.Şuan için leo ile kasılıp LF-3 Bo2 almaya bakın.

7. Gelistirme bana gore en son yapilacak is..Once lf3 u bitirip lf4 u fullemen gerekiyor.Baktigin zaman fazla bir etkiside yok lf4 u fullediginde bi lf4 hasari 200 gelistirmeyle birlikte (arge bonuslari gemi bonuslari haric) +13 artis sagliyo.Yani 213 oluyo full lf4 dolu bi hesaptan 13 u hesapla iste.Isin kisasi once lf3 leri fulleyip sonra lf4leride fulleyip gelistirme asamasina gelmek

8. Merhaba ,

Bu arada unutmuşum eğer 8 iris varsa ilk olarak iris'lerinizi geliştirin. Çünkü içine lazer koyarsanız onu kalkan koyarsanız da kalkanı etkiler.

İyi forumlar.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

dün indirim vardı geliştirmede bende bi geliştireyim dedim 1 tane lf-4 vardı 2. seviye yaptım onu şuanlık irisim yok 3 flax var

10. Daha iris bile yoksa senin durum iyi görünmüyor. Geliştirme oyunda yapılacak en son iştir.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Skylabınızı geliştirerek kredi kasmaya ağırlık verin.

İrislerinizi biran evvel tamamlamalısınız.

Keyifli Forumlar.

12. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

skylabım zaten iyi şuanlık leoyum 12 lf3 10 bo2 10 elit hız var 15e tamamlayınca goliye geççem goli duruyor 2. hangarda

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.