geliştirme hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 16 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben kalkan ve lf4 leri geliştirmek istiyorum fakat darkorbit sürekli yenilikler cıkarıyor başka kalkanmı silahmı çıkar mı diye endişeliyim sizce geliştirme yapmalıyım yapcak olursam neyden başlıyayım?? bu arada droitler 16 seviye.

2. DAİMON

DAİMON Guest

Merhaba,

Sistem belirlediği için yenilikleri size kesin birşey söyleyemem ama öneri isterseniz.15 adet kalkanı gelistirip daha sonrada lf4 lerinizi gelistire bilirsiniz.

İyi forumlar.

3. öyle yapabilirim

4. Geliştirmelerde öncelikle 16 Adet Kalkanı 16 lv yapmanı tavsiye ederim ilk başta onlara yönel ondan sonra oyundaki gelişmelere göre lazerlerini yaparsın.

5. tamamdır kalkanları basıyım ben

6. Yeni lf4ler zaten gelişmiş vaziyette. Lf4lerini yenilerinden yapabilirsin. Kalkanda bir miktar geliştir yine ne olur ne olmaz :)

7. gelistirme indirimi surekli olarak her cuma gubunu geliyormu bir bilgi verseniz ...
    mesela her pazar gunu cifte odul olmasi gibi ona gore gelistirsek 7 k ya yakin istiyor 1 seviye icin

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Genellikle 2 haftada bir cuma günleri gelmekte.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.