Geliştirme İçeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 9 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karakule26

karakule26 User

Merhaba adminler ve ekip teknikler size bi sorum var sizde rica ediyorum bu oyunu sıkıcı hale getirmişsin şuana kadar bugün hiç girmedim oyunda sıkılıyorum ve siz 16 lwl yetmedi 20 seviye nerde çıktı

1 tane 20 seviye yapmak : 640 oil parçası istiyor ve 256 oil gidiyor

bu çok saçmadı en fazla 16 seviye bize yeterlidir ebedi kapı ve ebedi parçalarınızı

kaldırın en iyisi böyle kalsın başka zamanda başka etkinliklerinizi getirin biz bunu hiçte beğenmedik 20 seviye yapman ancak 1 yıl sonra olur en fazla 16 kalsın böyle daha iyi olur

oil bulmak çok zor 100 dalgaya kadar geldim 5 parça 1 geliştirme için çok zor yaparız

umarım oyuncular pişman olmaz ... iyi oyunlar...

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İçerik kalıcı olduğundan dolayı ilerleyen süreçlerde tekrardan bu yönde geliştirme yapabilirsiniz. Ebedi Kapınında bu yönde eklenen bir içerik olduğunu düşünürsek; kaldırılacağını düşünmüyorum.

İyi Forumlar.