Geliştirme ile ilgili yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler.
    gemimde ( Aegis + Aegis elit tasarım)
    8 iris , 1 apis
    25 lf3 , 3 lf4 var.

Gelistirmelerden droidlerimi mi lvl 16 yapsam, veyahutta ilk basta lazerlerimimi lvl 16 yapsam daha fazla ataga sahip olabilirim. Oyun sitesinde yazan atak hesabına gore hesapladıgımda suan cok az vuruyor benim gemi. sizce droidlermi yoksa lazewrlerinmi gelistirilmesi bana daha fazla atak verecektir.

2. Öncelikle LF-3 geliştirmesi asla yapmamalısın, ona vereceğin parayla LF-4 alabilirsin. Hem ileride LF-3'lerin yerini LF-4 alacak o yüzden önce Iris'lerini(çünkü droitlerini geliştirirsen iki konfigürasyonda da değişiklik yapar), sonra BO-2'lerini daha sonra da LF-4'lerini geliştir bence.

3. skayra1

skayra1 User

teşekkürler

4. Merhaba ,

İlk olarak Droit'leri geliştirmeniz çok daha iyi olacaktır. Daha sonra LF-4 ve B0-2 geliştirmeleri gibi şeylere bakarsınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.