Geliştirme İlee İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 4 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tauly__

Tauly__ User

Arkadaşlar şimdi 35 tane lf4 var diyelim.hepsini seviye 16 yapsak normal atış gücü ne kadar artar yani geliştirme yaptığımızda vereceğimiz hasar,geliştirmesiz lf4ten çok fazla olur mu ? Aralarındaki fark dağlar kadar olur mu ? :D:D

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Arada belirli bir fark olur. Gelişmiş bir LF4 lazeri normalinden 12 daha fazla hasar verir. 212 hasar yani, buda diğer güçlendirmeler ile birleştiğinde ciddi hasar artışı görülüyor.

İyi Forumlar.

3. -Star-

-Star- User

Droit düzeni olmadan ve stabil lazer gücü varsayılarak ;
    35 adet 16. seviye lf-4 ile x-1 mermisiyle vurabileceğin en fazla hasar ; 19383
    35 adet geliştirmesiz lf-4 ile x-1 mermisiyle vurabileceğin en fazla hasar ; 18354

Arada 1029 hasar farkı var x-1 mermisi ile,tabii bu hasar farkı UCB-100 ile 4116'ya çıkacak.Benim tavsiyem lf-4 geliştirmeyi en sona bırakman.

Hesaplamaları şu istatistikler dahilinde yaptım, geliştirmeli hasar konusu zaten mevcut yalnız yetkim olmadığı için link paylaşamıyorum.Yeni başlayanlar kısmından ulaşabilirsin.
    15 lazer yuvalı gemi,10 iris,6.seviye droit,16.seviyeye geliştirilmiş droit,10 havoc,çift güçlendirici,seprom,arge,%5 hasar bonuslu gemi.

4. Tauly__

Tauly__ User

malesef resim açılmıyor ama geliştirmenin pek önemi yokmuş gibi anlattın.sence çok uridiumum olsa argeye mi vermeliyim yoksa geliştirmeye mi ?

-Star- bunu beğendi.
  5. -Star-

-Star- User

Gemin hakkında daha kapsamlı bir bilgi alabilir miyim :)

6. Tauly__

Tauly__ User

34 arge birkaç tane lf4 lazer de geliştirmeli..

7. -Star-

-Star- User

Ben olsam irisleri geliştiririm sonra roketatarı ondan sonrasında ise kalkanları.Yeni çıkan lf-4 lerin montajı için geliştirmesiz lf-4 lazım, bir yandan bu sebepten dolayı da lf-4 ler için acele etmemek gerek.İstersen yeni başlayanlar bölümüne konu açabilirsin, başka arkadaşların yorumlarını da al derim.

8. Tauly__

Tauly__ User

tamamdır. teşekkür ettim :)

9. Tauly__

Tauly__ User

Konu kilitlenebilir.

10. -Star-

-Star- User

Rica ederim dostum.İyi günler,iyi oyunlar.

11. Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.