Geliştirme indirimi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erkaw tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erkaw

erkaw User

Herkese kolay gelsin,

Geliştirme indiriminde; vip+indirim paketi+geliştirme günü indirimi ile toplam %55 indirim mi oluyor? Toplamda en fazla ne kadar indirim oluyor?

Eğer böyle ise bu durumda 1 tane ırısın 16. Seviye maliyeti nedir?

Forumda konu ile ilgili sayfaya baktım ama benim sorduğumla ilgi bir bilgi göremedim.

2. evet %55 indirim sağlar ancak 1 saat sürer ve 16 level yapmak imkansız 1 saatte 1 lvl den 8 levele kadar yapabilirsin %100 basarsan
    hesaplarıma göre hızlı olursan 8 level kadar 1 iris 11489 uri maliyet %55 indirimle

erkaw bunu beğendi.
  3. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

%25 geliştirme indirimi ve sizin alacağınız indirim + vip ile birlikte %55 olmaktadır.

Oyun içerisinde ki en fazla indirim %75'dir ve özel kod sayesinde ulaşılabilir.

Geliştirme Sistemi Hakkında Geniş Bilgi kısmından gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

erkaw bunu beğendi.
  4. erkaw

erkaw User

Teşekkür ederim. Gerekli bilgiye ulaşıldığı için konu kilitlenebilir.

5. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.