geliştirme indirimi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_MARLON_-_ tarafından 22 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. değerli ve sayın moderatörlerim;
    bu geliştirme indirimleri ne aralıklarla geliyor ?
    daha önce ki indirim geliş zamanları arasında ne kadar süre oynuyordu öğrenebilir miyim ?
    şimdiden teşekkür ederim.bu ayki takvimde yok.geçen ay ki takvimde vardı sanırım ama ben kaçırdım.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geliştirme indirimi 2 ayda bir geliyor. En son geçtiğimiz ayın 23'ünde gelmişti. Tahminen gelecek ay 22-23-24 ü gibi gelebilir.

İyi forumlar.

3. RaViper

RaViper User

VALEYARD adminim yanlışın var takvime girip geçtiğimiz aylara bakarsan sende göreceksinki geliştirme indirimi 2 ayda bir değil ayda "1" gelmiş. İkinci olarak MARLON dostum geliştirme indirimini bende beklemekteyim geçen ay gelen geliştirme indiriminde şöyle bir şey gördüm hemen sana anlatayım; ay başından beri bekliyordum o indirimi, takvimi takip ediyordum ama takvimde gözükmüyordu. Daha sonra 19 kasım pazartesi günü takvime girip bir baktım 23 kasım cuma gününde geliştirme indirimi gözüküyordu ama sana anlatmak istediğimde bu işte yani ay başında takvime geliştirme indirimini yazmıyor olabilirler. Belkide geliştirme indirimini indirimden 1 hafta önce yazıyorlardır. O yüzden beklemede kal önümüzdeki cuma gününe indirim koyabilirler. :)

_-_MARLON_-_ bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Daha önce buradaki konuda belirttiğim gibi, ne yazik ki bu ay için geliştirme indirimi gelmeyecektir.
    Geliştirme indirimi için gelecek ayı beklemeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. baya açıklayıcı oldu kardeşim çok teşekkür ederim :D

teşekür ederim modum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. konuyu kilitleyebilirsiniz modum.Allah uzun ömürler versin :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlemek veya .Paradoks.'a bırakmak arasında kaldım, fakat açık unutabilmemiz ihtimaline karşı konu kilitlenmiştir :)

İyi forumlar.

_-_MARLON_-_ ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.