Geliştirme İndirimi Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 10 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. caner.123

caner.123 User

Hocam böyle saçmalık olur mu ya?Hocam böyle saçmalık olur mu ya? Etkinlik tarih şeysi var ve eklenmemiş. Her hafta başı girip bakıyoruz bişey yoksa ilgimizi çekmiyor indirim oldugunu görünce direk pusuya yatıyoruz oraya göre. İndirim gelecegi zaman takvime eklenmemiş bizim o kadar emeğimiz felan var birikti. Geliştirmelerim kaldı felan dün girmedim de bişi yok diye. Ne olacak şimdi ?

ve şimdi takvimi düzelttiniz? dalga mı geçiliyor anlamadım

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

İlgili duyuruda bu indirimin olacağı takvime eklenmeden önce dahi belirtilmiş. Haftalık etkinlikler konusunu takip etmeniz gerek. İlaveten, bu indirim ilerde tekrar gelecektir.

3. caner.123

caner.123 User

Hocam haftalık etkinlikleri takip edeceksek takvim neden var ? saçmalamayın. Ayrıca her ayın 24ünde yapılıyordu nerden bilebilirim? İleri de tekrar gelecek dediniz de bu ay içerisinde gelir dimi ?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Uzun süredir 2-3 ay gibi bir süredir yeni geliştirme sistemine geçiş ile birlikte geliştirme indirimi gelmiyordu. Dünkü geliştirme indirimi geçtiğimiz ayın 24'de olan, lakin teknik sorun yaşandığı için indirimin etkin olmaması nedeni ile geldi. Yani eskiden olduğu gibi her ay 1 kez indirim olacaksa, Ocak ayındaki indirim daha gerçekleşmedi. Benim görüşüm bu ay tekrar geliştirmedeki Uridium miktarına etki eden bir indirimin geleceği yönündedir.

Takvimi takip edeceksek Haftalık etkinlikler neden var? Ara ara nickname'mim baskın geliyor :D:p

Minerva bunu beğendi.