Geliştirme İndirimi Kalktı Mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prejiva tarafından 15 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prejiva

Prejiva User

Hatırlıyorum da eskiden bazı günler tıpkı apis zeus veya lf4 günü gibi geliştirme günü oluyordu ve %25 indirimli oluyodu geliştirmeler bu uygulama kalktı mı

charistan bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Geliştirme indirimi devam etmektedir. Takvime buradan ulaşarak takip edebilirsiniz. Orada da belirtildiği gibi 18.01.2019 tarihinde indirim gelecektir, değerlendirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Prejiva

Prejiva User

Modum peki bundan en karlı şekilde istifade edebilmek için bi taktik var mı çünkü bir saat sürüyor bu indirim ve her geliştirmede süre biraz daha artıyor iki seçenek çıkıyor ilki şu: geliştirme başladığında 1. seviyeden geliştirmeye başlamak ve süre bitene kadar gidebildiği yere kadar geliştirmek.. İkinci seçenek ise geliştirmeyi beklemeden ekipmanı 14 levele kadar getirmek ve geliştirme saatinde 15 16 yapmak zaten 14→15 yaparken 28 dakika ve 15→16 yaparken 30 dakika sürüyor acaba hangi yok uridium açısından daha karlıdır

charistan bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Ben 13-14 seviyeye kadar indirim olmadığı zamanlarda yaptım, son seviyeleri ise indirim varken yaptım sizde o şekilde deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. yada sabırlı bir şekilde her ay gelecek olan geliştirme indiriminide bekleyebilirsin.
    (bence her hafta gelmeli)

6. Ayda bir geliyorsa biraz uzun bir süre bu 2 haftafa bir gelse gayet iyi olmazmı ?

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu istek ve önerilerinizi raporlaya bilmemiz için güncelleme ve fikir havuzunda konu açabilirsiniz.
    Bu sayede gelecekte bu fikir gerçekleşebilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.