geliştirme indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve batuhanyazcı tarafından 14 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sürekli oyunda olmama rağmen bu %25lik indirime hiç denk gelmiyorum. 1 saatlik bir süreç için geçerli oluyor biliyorum ama ana sayfaya pek bakmadığım için kaçırıyorum. Mega kazançlı saatler gibi oyun penceresinde neden uyarı çıkmıyor? Ya da çıkıyor ben mi görmüyorum? Ne kadar aralıkla geliyor bu indirim, yaklaşık olarak tabi. Bir de geçenlerde geçmiş indirimlerin tarihlerini gösteren bir konu görmüştüm, aradım fakat bulamadım. Bilen, gören varsa nerede olduğunu söyleyebilir mi

Son düzenlenen: 14 Ocak 2015
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genel anlamda takip ettiğim kadarı ile ayda bir geliştirme indirimi sistem tarafından çıkmaktadır yanlız bu zamanlamalarda bir değişkenlik olabilir x3 saati gibi ana sayfanızı yeniledikçe ekrana gelmektedir ve saat olarak 20:00 ile 22:00 saatleri arasında çıkması muhtemeldir kesin bir zaman veremesekte takip ettiğim zaman aralığında çıkmaktadır ve genelde cuma günlerine denk gelmektedir.

Apis - Zeus - Lf4 Geliştirme ve Diğer Şans Günleri konuyu takip ederseniz yada hangi etkinlik ne zaman çıkmış görebilir ve o zaman aralıklarında takip edebilirsiniz.

3. Benim de sıkıntı yaşadığım nokta uyarının sadece ana sayfada çıkması. Ana sayfa ile ilgisi olmayan birçok oyuncu var ki 1 saat ufak bir zaman dilimi. Anca imha edildiğimizde bakıyoruz ana sayfaya da, o da küçük bir ihtimal(iris hasarı kaç oldu acaba diye). Neyse, teşekkürler nefes fm,iyi görevler.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Teşekkürler güncelleme fikir havuzu bölümüne bu konu hakkında bir fikir açılmadı ise açabilirsiniz eminimki destek alacaktır kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.