Geliştirme indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Takvimde bugün için geliştirme indirimi var diyor.Tüm gün olmadığına göre zaman dilimi nedir?Akşam saatlerinde olması muhtemel fakat eliniz bir bilgi varsa veya öğrenirseniz bu konunun altına yazın lütfen.Zira 7/24 oyunda olmadığım için kaçırmak istemiyorum.

2. Ben akşam 8 yada 9 gibi olacak diye biliyorum

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Net bir bilgi yok fakat 7-8 veya 8-9 arası çıkacağını düşünüyorum.

*-_GESTAPO_-* ve DraydiBoy bunu beğendi.
  4. Geliştirme indirimi 19:00 itibariyle başlamıştır.Kaçırmayınız...

5. indirim olduğunu nerden analayacağız?

6. Ana sayfada Geliştirmede İndirimli Saat şeklinde yazar.Yada Geliştirmeler e girdiğinde %25 İndirim Saati ifadesini görürsün.
    İyi Forumlar...

_*crow*_ bunu beğendi.
  7. Ben kaçırdım.Aylardır gelmeyen indirim geliyor başlangıç saati varsayım üstüne vede 1 saatle sınırlı,akıl alacak gibi değil.X3-X4 Çıkıyor saatlerce indirim devam ediyor.

_*crow*_ bunu beğendi.
  8. _texas21_

_texas21_ User

Ayda bir geliyor :S oda kaçmış

9. _texas21_

_texas21_ User

forumun sol üstünde takvim yazar oraya yazarlar cuma günü 7-8 arası gelir.

10. TlgKn

TlgKn User

%25 indirim paketi geliştirmelerde indirim saglıyormu acaba ? acil cevap lütfen

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen birden fazla konuya, aynı sorunuza ait mesaj atmayın.

İyi forumlar.

12. Böyle zamanlarda forumu takip ediniz lütfen, elimizden geldiğince gören duyan arkadaşlar bildiriyor. Başlangıç saati kısmına gelince de tamamen tecrübelerimize dayanarak belirtiyoruz ve görüldüğü gibi tutuyor genelde. Kaçırmanıza üzüldüm fakat son olmayacak bu indirim unutmayınız,takipte kalınız.
    İyi Forumlar...

Evet geçerli. Zaten modumuz diğer konuda cevabını vermiş.
    İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.