geliştirme indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yolcular49 tarafından 9 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yolcular49

yolcular49 User

arkadsalr geliştirme indirimi geldiğinde 16 lvl lf4 leri dağıttığımda onlardada indirim gecerli oluyormu acaba?

2. Bende merak ettim güzel soru :D

Tahminimce olamaz.

yolcular49 bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Vallaha güzel soru, bende merak ettim :D

4. can123can

can123can User

dagıtma indirimi

5. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

36 pro eir ve oilsizlikten kan ağlarken sorunun cevabı çok mühim oldu gerçekten

6. yolcular49

yolcular49 User

galiba bilgisi olan yok en iyisi ayın 13. de bizzat deneyip sizi de bilgilendiriyim :)

JαbbαŔ bunu beğendi.
  7. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Süper olur hocam :) hangi serverdeydin bu ara da

8. yolcular49

yolcular49 User

Evet arkadaslar suan denedim ve tam anlayamadım ama 16 seviye lf4 ü tam olarak 6.750 uridyuma dağıttım :) buyrun
    Varsayılan Dağıtma geliştirme işlemi için şu nesneler ve/veya toplanabilir malzemeler tüketildi:
    60 Eksen Işın Regülatörü aldın.
    9 Indoctrine-Oil aldın.
    Varsayılan Dağıtma tamamlandı.
    Varsayılan Dağıtma (16 seviyesine) çalışıyor
    LF-4 dağıtıldı.
    6.750 Uridium tüketildi.

JαbbαŔ bunu beğendi.
  9. LF4 ü neden 16 seviye yaptın hemşerim ?

10. ilkerbufe

ilkerbufe User

şuan pro lazerleri geliştirsem indirimli mi? Ekranda ne kadar indirim olduğu gözükmüyor

11. ateistkeci

ateistkeci User

%25 indirim var şu an tüm indirimler için

12. yolcular49

yolcular49 User

yüzde 25 artı vip artı geliştirme indirimiyle sıfırdan bir proyu 16 lvl e 23.400 uriye yükselttim

13. Eskiden ne pro vardı ne de geliştirilmiş lf4. Ama lf4 ve öge geliştirme vardı. Eskiden kalan lf4'leri dağıtmış ki zaten dağıtma sistemi bunun için geldi.

14. Richie

Richie User

Geliştirme indirimi geldikten sonra oyun açık olduğu sayfayı yenileyince bende indirim aktif oldu. 150 bin uridium harcadım. Fark çok az.

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Evet nihai olarak bu indirimin dağıtma işlemine de etki ettiğini gördük. Konu kilitlenmiştir.

Minerva ve ateistkeci bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.