geliştirme indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 5 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vip, indirimim olmayınca 1.seviye bo3 kalkanını bilgi amaçlı 6.seviyeye getirince 3639 uridium istiyordu. fakat sabah vip. indirim çektikten sonra şuanda'da geliştirme saati var ama aynı şekil bo3'ü 6 seviye yapmak istediğim zaman 3397 uridium istiyor bu nasıl indirim saati bu nasıl vip bu nasıl normal indirim, biri bunu bana açıklayabilir mi??

2. ateistkeci

ateistkeci User

Sayfayı yenileyip tekrardan deneyebilir misin? Bende şu an indirim var ve geliştirme indirimiyle birlikte (%50 indirim oluyor) seviye 1 olan bir şeyi 2426 Uridium'a 6. seviye yapıyorum

[BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  3. N/A :mad: 1 kez yenilememe rağmen aynı idi şuan yaptım fiyat düştü :( 17.5 k. uri boşyere gitti :( Allahtan diğerlerini %55 ile yaptım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Haziran 2020
  4. hedefim

hedefim User

Yenilemesen bile misal 10k gösteriyorsa 7.5 k alıyor birleştirince.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Haziran 2020
    [BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  5. gerçekten mi :eek: yani 17.5 k. urim gitmedi mi?

Son düzenlenen: 5 Haziran 2020
  6. hedefim

hedefim User

Hayır, gitmedi. Bugün bizzat kendim denedim yükseltme için 23.500 vermem gerekirken daha az bir miktar verdim. Yani birleştirme kısmında 20k gözükse bile 5k almıyor. Deneyip görebilirsin :)

[BrAvE]YuSuF ve ateistkeci bunu beğendi.
  7. teşekkür ederim dostum içimi rahatlattın inşallah sende bu duyguyu güzel bir haberde yaşarsın :rolleyes: deminden beri hesap yapıyorum hesabıma göre 5 k. uri kaybım var 5 k. olsa bile pek bşy değil :D uridium konusunda cimriyimde :D

hedefim bunu beğendi.
  8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Birleştir kısmında anlık olarak yenilenmediğinden öyle gözükmektedir. Diğer arkadaşların da dediği gibi sayfayı yenilediğinizde sorun düzelecektir. Ayrıca indirim geldiğinde oradaki uridium miktarında azalma gözükmese bile gereken indirim uygulandıktan sonraki miktar düşmektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. hedefim

hedefim User

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu :)

10. konu kilitlenebilir modum.

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.