Geliştirme Kuponları (Upgrade Coupon)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

1. Evet

70,6%
  2. Hayır

5,9%
  3. Evet Geliştirilebilir

23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Merhaba arkadaşlar şimdi aklıma bir şey geldi bu oyuna belki renk kazandırabilir şimdi diyelim biz bir kapı açtık ve kapıyı tamamladık kapı sonunda geliştirme kuponu gelsin tabi bu her kapıdan çıkabilecek ve belli bir ihtimale göre çıkacak.

Geliştirme Kuponu:

Bu kupon sizin için bir avantaj olacak gg enerjisi uridium cephaneye donusturebileceksiniz..

Galaksi Kapılarında Geliştirme Kuponları İhtimaller:

Alpha , Beta , Gamma ve deltada %30 çıkma ihtimali

Hades %40

Zeta , epilson ve kappa %25

Lambada %20

kronos %40

Geliştirme Kuponları:

Kuponun değeri: 500 galaksi kapısı enerjisi , 10.000 ucb , 100 ema , 50.000 uridium. Bu ödüllerden birini seçebileceksiniz.

Son düzenlenen: 25 Nisan 2015
  2. Olabilir özellikle alfa beta'nın ödüllerindeki 4-10 arası gereksiz günlük dosyasındansa böyle bir şey daha çekici kılabilir o kapıları.

3. Okumadım :)

+1

Başlıktan ve birkaç kapı oranına baktım "tamam bu da güzel" gerekli bir şey o kadar uri harcıyoruz ve harcamaya devam ediyoruz.

Prophecy bunu beğendi.
  4. +1 katılıyorum ama kuponun değeri düşürülmeli bence gamma dan gelen uri ve birde bu kupon gelirse indirimli biri tekrar bir gamma açabilir ve sıralamada oynayan sürekli alfa beta gamma yapanların urisi asla bitmez

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bence olmamalı kapının verdiği ödüller var zaten.

6. bence geliştime kuponu öğelerin geliştirmesi için kullanılmalı kapılardan ve yeşil ganimet sandıklarından verilse çok güzel olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.