Geliştirme malzemeleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SilverQuick tarafından 17 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba
    Tecrübeli oyunculara sormak istediğim bir husus var.Oyunun birleştirme ve geliştirme kısmında gereken malzemelerin ulaşma zorluğundan tutun biraz pahalıya mal olması hakkında.Örneğin irislerimi 16.seviye yapmaya başladım gittikçe istenilen şey inanılmaz artıyor ve bazı şeyleri bulması da zor.Bana sanki 1 sene uğraşsa anca irisleri fullerim gibi geliyor :D.Her neyse nasıl bir yol izlemeliyim ? siz nasıl kasıyorsunuz bu materyalleri ? öğrenmek istiyorum
    Şimdiden teşekkür ederim

2. can123can

can123can User

sanırım eır ve oıl den bahsedıyosun karantına yaparak eır ve oıl kasabılırsın ayrıca x6 ve 5-2 harıtalarında cıkan urgeIV veya regard yaratıgını kesıp oıl elde edebılırsın

SilverQuick bunu beğendi.
  3. O konuda biraz şanssızsınız evet. Neden dersen oyun içerisine taşınmadan önce diroitleri 16 yapmak kolaydı ve yapmıştım. Şu an gerçekten zor. Yapabileceğin bir şey yok. Sürekli karantina dönerek tamamlaman lazım.

SilverQuick bunu beğendi.
  4. evet onlardan bahsediyorum genel olarak çok teşekkür ederim

can123can bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenleyip konunuzu daha uygun bir yere taşıdım. Lütfen bundan sonraki konularınızda bu hususlara dikkat ediniz.
    Üyemizinde dediği gibi birleştime malzemelerini elde etmenin en hızlı ve kolay yolu Karantina Kapısını yapmaktır. Bir karantina kapısı size 20 EİR ve 1-5 arası I-OİL vermekte ( Özel katlayıcısına sahipseniz 10'a kadar çıkmaktadır.) Ayrıca Blacklight gözcülerini yani Urge gibi NPC leri takip etmeniz sizlere iyi miktarda Uridium ve I-OİL kazandıracaktır. Bakınız Blacklight gözcüleri ;
    Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

SilverQuick ve Minerva bunu beğendi.
  6. teşekür ederim konu kilitlenebilir

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz :) Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.