Geliştirme mi anahtar mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 18 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangisi

1. geliştirme

oy sayısı 0
    0,0%
  2. anahtar

oy sayısı 5
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

merhabalar, öncelikle 5 lf4 üm kalkan hız lf3 istemediğiniz kadar var 9 iris 14 zeta da 4 havoc. Zeus gününde %25 inditim çekip bide %20 indirim de anahtara gelince %50 oluyor sizce Anahtar alıp zeus ve lf4 çıkartmaya mı çalışayım yoksa Geliştirme mi yapayı. Cevaplar için teşekkürler

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

3. kaç parça zeusunuz var. eğer 20 den azsa 20 ye tamamladıktan sonra inşa etmenizi öneririm. zeus gününde kutu açıp lf4 ve zeus parçaları bulabilirsiniz.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Ekipmanlarınızı tamamlamanızı tavsiye ederim.

Geliştirmeleri daha sonra da eliniz Urıdıum geçtikçe yapabilirsiniz.

İlk etapta Zeta kapısına ağırlık verip Havoçlarınızı tamamlarsanız,vuruşunuz açısından faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

5. darko_pro1

darko_pro1 User

Geliştirme en son iş. Anahtar almanı tavsiye ederim.

6. hedefim

hedefim User

ekipmanlarım zaten tam modum ?

7. Diriliş27

Diriliş27 User

Bence gelistirme yapmadan once lf4 ve zeusu tamamla ondan sonrada elinde uridium oldukca gelistirme yaprsın

8. Merhabalar;

Geliştirme kolay bir iş elinizdeki malzemeyi biliyorsunuz ne kadar uridium ihtiyacınızın olduğunu biliyorsunuz ama lf4ü ve zeusu tamamlamanız şu aşamada daha iyi olur indirimli günleri kaçırmayınız.

İyi forumlar.

9. Lf4 tam olmadan ekipmanlar tam olmaz ki.Geliştirmeleri en son yaparsın bence önce lfleri fulle

10. hedefim

hedefim User

Haklısınız 250 k uri var şuan indirim artı %25 indirimle %50 olur o zamana kadar 300 k yaparım bi 300 anahtar alırım zeus suan 10 parça . 110 kutuda 6 parça çıkartmıştım 300 kutuda bi 10 parça çıkartsam 20 olur belki 2-3 lf 4 de çıkar . :)
    tamam :D peki en son yapayım :)

11. Merhabalar;

Haritalarda ice meteroid çıktığı zaman kaçırmayın mesela orada iyi uridium kasarsınız :D.

İyi forumlar.

12. Kardeşim havoc sayısından sonrasını okumadım sana vereceğim taktik en doğrusudur olay şu

kalan 6 havoc u fullemen için 15 zeta yapcağını varsayalım

375 anahtar
    750 log file yaparsın

indirim paketin olursa hergün çok rahat zeta açabilirsin(Tabi kasılma şekline bağlı) işte bundan sonra zeus gününde kutu açarsın lf4 zeus parça apis parçası v.b. şeyler az çok çıkar böyle daha karlı olursun emin ol yada palladiumla zeta açarsın urileri saklarsın zeus gününde 600 tane civarı açarsın yada 300 zeus 300 lf4 günü :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.