Geliştirme mi Spartan mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 20 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, gemilerimizde ilk önce geliştirme yaparsak mı daha mantıklı olur yada ilk önce spartan fullemek mi daha mantıklıdır ?
    2. olarakta 16 seviye geliştirilmiş iris,% kaç kalkan ve hasar sağlamaktadır ?

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

kalkan geliştir ırıs geliştir sprtan al yenı cıkan laf4 hıperplzmıd al normal lf4 gelstırme onun yerıne yenı cıkan lf4 cıkar

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Burada bence önemli olan şey gemi malzeme durumunuz. Örneğin LF-4 leriniz eksikse, bence Hades mantıklı bir yol. Hem arge yapabilirsiniz hem de çıkan anahtarla kutu açıp LF-4/Apis/Zeus çıkarabilirsiniz ayrıca %25 şansla LF-4 de kazanabilirsiniz her kapıdan.

Ama diyorsanız ki ben full LF-4 apis zeus birisiyim. O zaman kenara 2.5 milyon uridium koyun da %5+%25 indirimle LF-4, kalkan ve diroitlerinizi geliştirin.

İyi forumlar.

4. göçebe hocama katılıyorum lf4 için tamamen hades hem otomatikmen spartan da olmuş oluyor.. pazar gunu apoc obsidyen filan yok galiba son bi 50 kapım kaldı spartan için ama olmayacak

5. 64 tane lf4 var :D söylediğiniz gibi geliştirmeye öncelik vereceğim teşekkür ederim

6. çok teşekkür ederim cevapladığın için :)

BobMarleyFaruk bunu beğendi.
  7. okumadan cevapladım oto cevap gibi olmuş .:) spartan ın sagladıgı avantajla geliştirme düşünürsek kalkan geliştirmeleri %15 kalkan iris + %15 verecek ama spartanında %10 kalkan hasar 15 dp buna göre karsıalstırısak geliştirme daha on plan gibi . spartan içinde zaten haftada bi 4 5 tan yapacak kadar uri kasabilrisin her zaman yapılabilir. ben geliştirme secerdim.

σхчɢεп bunu beğendi.
  8. Tavsiyem İlk Spartan Fullemek En Çok Uğraştıran O Geliştirme Her Türlü Yapılıyor Zamanla Ama Spartan İçin Pazardan Pazara Vaktin Var 1 Gün O da 4 Saat... Sonrası Oyun Kilit Her Hafta Yapabildiğin Kadar Hades Yap Derim ;) 2250 Bölüme Az Değil... Genelleme 50 Kapı

σхчɢεп bunu beğendi.
  9. Tekrar çok teşekkür ederim bana da geliştirme ön planda gibi geldi :)
    Aslında söylediğiniz şey çok mantıklı ama geliştirme daha kolay olduğu için ilk önce geliştirmeyi aradan çıkatmak daha mantıklı gibi geldi bana teşekkür ederim cevabın için :)

xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  10. PIT1O

PIT1O User

50 kapı olayı ne ya ?
    kapıları indirimli mi açıyorsun ve hades yapınca nasıl spartanı fullemiş olcan ki ben anlamadım bi yardımcı olurmusun

11. Indirim vip ve haftasonu indirimi ile 1gg 55 uri ortalama 50k ya hades aciliyor ve 30k si geri geliyor bu da en kotu sansta her hades maliyeti 20k uri demek bunu cebe at kardesim. Ve her hades haftasonu olasi durum yoksa 25 ila 30 bolunme kristali veriyor, ve 10 spartan icin 2250 bolunmeye ibtiyacin var bu da kapidan geldigi icin devamli hades yapmak hem kisa sureli hemde gonderisi en az sekilde fullemek demek spartan icin havoc herkul her turlu fullenir ama ugrastiran kisim bolunmr. Bunun icin sifirdan 50 60 kapi yapar 25 30 arasi bolunme veriyor geri kalan takvimden kusuratlar toparlaniyor cunku. Umarim aciklayici olmustur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.