geliştirme öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕєвαѕтιуαη[тя] tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benn irisleri geliştiricemde ocaktan sonra fiyat artıcak gibi konular gördüm sizce şimdi direk geliştiriyimmi dorumu fiyatın artıcagı

2. geliştirme fiyatı artacağını ben şahsen hiç duymadım forumda açıklanırdı olsa bile

3. WolfWar

WolfWar User

Geliştirmelere bağzı günler %25 indirim günü geliyor o zaman geliştirin şimdi acele etmeyin :)

4. 1 saat ligine geliyor die biliyorum 2-3 seviye için beklenmez bence 2-3 hafta

WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Sen bilirsin :) Ben söylemiş olimda gerisi sana kalmış :)

6. eyv sagol bide bilgin varmı yeni sürümde bekleme süresi kalkıcakmış galba

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Evet kaldırılıcak bekleme süresi :)

8. Artış olacağı kesin değil ama kesine yakın. Fazla artış yok 5-6k artış olacak ama buna karşılık geliştirme süresi kalkacakki buda %25 indirim günü avantaj demek. Normalde 104k uri ama üstüne uri eklenirse 110k olur buda %25 eksiği 82.5k uri eder.

9. anladım eyv

10. İrislerini geliştirmeye bak sen.

11. bence yeni sistemi bekle.1 saatlik %25 zamanı vip+indirim avantaj alırsın.süre kalkacağı için hepsini bir anda yaparsın. fiyatı yarı yarıya hatta inerse %55 yapar.

12. 1 den 10 a kadar indirimsiz saate yap geri kalanı indirimli %25 saatinde yaparsın

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelen %25 indirim saati 1 saat olduğundan,fazla bir level yükseltme şansınız.

Bir veya iki level yükseltebilirsiniz,bencede beklemenize gerek yok.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.