Geliştirme Saati Hakkında 1 Gün Önce Bildirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ωαт¢нαη∂ℓєαяηη tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Geliştirme Saati Etkinliği önceden Haber Verilsin

1. Evet Bence Bize Önceden Bildirilmeli

83,3%
  2. Bu Konuya Olumsuz Bakıyorum.

16,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

2 keredir indirim saati etkinliğini kaybediyorum ve bunun için inanın çok üzülüyorum sırf bu yüzden oyunu bırakma düşüncesi bile yaşadım sizlere önerim şu indirim saati gelmeden darkorbit sayfasında 1 gün önce yayınlansın zaten sürekli takip ediyorum yada yaklaşan etkinlikler darkorbit mesaj yolu ile gönderilsin veya benzer bir şekilde.

Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim :)

2. Bu tarz etkinlikler sürpriz olarak yapıldığı için önceden bildirilmesi sürprizi kaçırır ve diğer bütün etkinlikler içinde sürekli haber yapılmak zorunda kalınır. Her gün bir etkinlik oluyor anasayfayı takip etmek yeterli bence bu yüzden olumsuz bakıyorum.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bence olumlu bir durum olmaz çünkü bu oyunu sürekli takip edenlere bir hediyedir.O saate denk geldiğinizde kullanmanız içindir.Buda bir ticari anlayıştır.Oyunu takip etmeniz için.

İyi forumlar

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Oyun Süpriz Olarak veriyor zaten amacı o :D -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.