Geliştirme sıralaması ve PET

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 7 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba geliştirme sıralamasında önce diroitleri mi kalkanları mı lazerleri mi geliştirmemiz lazım sıralaması nasıldır?

diğer sorum kamikaze modülü olmadan zeta kapısında petle beraber kessem mobları pet tp kazanıyor mu? kapı bittiğinde aldığımız tp den pet de yararlanabiliyor mu? teşekkürler.

2. lazerleri artık tavsiye etmiyorlar
    sıralama diroit>kalkanlar
    pet aktif olduğu sürce tüm ödülleri alıyor

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle LF-4 yerine kalkanlarınızı geliştiriniz. LF-4 geliştirmesi yerine Prometheus lazerini tamamlamaya çalışınız böylece uridium harcamadan geliştirilmiş Lf-4 sahibi olmuş gibi olacaksınız. Son olarak da P.E.T'iniz açık olduğu sürece kazandığınız her TP P.E.T'i de etkiler bu nedenle kapı yada görev bitirirken P.E.T'inizi açık tutmanızı öneririm.

İyi forumlar

4. İlk önce droitleri geliştirsek hem taktığımız lazeri hem kalkanı geliştirmiş olmazmıyız modum? kalkanlar ve droidler arasında kaldım.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle özür dilerim, ben bir an diroitlerinizi geliştirilmiş olarak düşünerek cevap vermiştim. Sanırım sizden önce cevap verdiğim konunun etkisinde kaldım. :) Diroitlerinizi geliştirin hepsinden önce, ardından kalkanlarınıza geçiniz fakat Lf-4 geliştirmeye hiç başlamayınız.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. teşekkürler modum konu kapanabilir

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Önceliğiniz mutlaka diroitleriniz olsun. Lazerleri geliştirmeyin. LF4 çıkartın kutudan öyle kalsın, promeheus için çalışın. Ama size kalkanları geliştirmenizi önermem. LF3 varken BO2 vardı, LF4 çıktı geliştirildi kalkan çıkmadı, Magma geldi kalkan çıkmadı son olarak Prometheus geldi ve kalkan çıkmadı. Bigpoint'in pek oyuncularını önemsemediği daha çok parayı önemsediği herkes tarafından bilindiği üzere yakında kalkan çıkacaktır onun için uğraşırsınız.

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.