Geliştirme Sistemi [Güncelleme]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheMaster tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

%100 Geliştirmede Süre Kalksın mı ?

1. Evet Kalksın.

90,0%
  2. Hayır Kalkmasın. Ben Beklerim.

10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence yanılıyorsun oyundaki herkesin birbirine saldırması oyunu daha eğlenceli yapıyo geçen gün adam kesmeye gittim 3 tane adam 3 üde benden 3ws1 dalmalarına rağmen 1 ini patlatıp öldüm sadece güç önemli değil taktikte önemli kaç kere benden güçlü adamları kestiğim oldu yada benden güçsüzlere öldüğüm

2. Şimdi sizi daha iyi anladım açıklamayı yazmak için üşenmemişsiniz güzelce anlatmışsınız teşekkür ederim. :)

3. Bence olmalı daha irisleri geliştiremedim.
    Zaten kesin gelişecek bişeyde neden zaman varki

4. ya değişen düşünceler :) ama fark yapmaz zaten urim murim yok fakirin önde gideniyim :D

5. Arkadaş işimiz gücümüz var demiş şöylede olabilir geliştirme saati olmadan 1 gün önce haber verseler daha güzel olur

6. dediklerinden oyuna para akıtan önüne geleni kessin sonucuna varıyorum. Taktik demişsin ben pek anlamadım taktik kısmını silahların sıralanışı vs.. olabilir yada güçlü silahların kullanılışı,hız, kalkan.. bunlarla yapılabilecek taktiklerden bahsediyorsan eğer, dediğim gibi oyuna para akıtanlar bahsettiğim özelliklerden hepsinin en iyisine sahip olacağı için hükmen yenik sayılırsın zaten eğer kastettiğin başka türlü taktiklerse de bunları öğrenmek isterim ama darkorbit oyununun taktiğe stratejiye yer bırakmadığını düşünüyorum güçlü olan ezer geçer. Bilmiyorum senin seviyen kaç ama oyuna yeni başlayanlardan (11-12-13.. seviyede ki oyunculardan bahsediyorum) bu seviyedeki oyuncuların çerez olmaktan başka seçenekleri yok açıkçası

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Örneğin en güçlü kalkanları lazerleri droitlere takmak taktiktir, konfi düzeni taktiktir , savaşırken ki hareketlerin vb. örneğin savaşırken bi oraya bi buraya hareket ediceksin ki adam seni işaretleyemesin veya zor işaretlesin yada kaçarken geride yavaşlatıcı mayın veya adamın az canı kalmışsa normal mayın koymak gibi yada adamla aynı hızdasın bi süre ileri giderken aniden geriye giderek adamı atlatmak gibi güçlü bi adama dalıp onu arkadaşlarının yanına çekip kesmek gibi

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Zaman olarak daimi kalmamalı sonuçta bu oyunda özlemi bize iyi öğrettiler ama haftada 2 kere yada 1 kere bile çıkması bence makul olacaktır oyum olumludur.

9. Prophecy

Prophecy User

Modunuzun da dediği gibi geliştirme günleri dışında olabilir

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zaten geliştirme gününde sürenin kalkmasını beklemek boşa kürek sallamaktır :) Ancak normal zamanda olmasının bir anlamı yok sürenin.Sürede olsa olamsada aynı parayı veriyoruz zaten :)

İyi forumlar

Prophecy bunu beğendi.
  11. Geliştirme günü 1 gün önce yada darkorbit resmi sayfasında 1 saat öncesinde paylaşılsa çok iyi olur kaç kere kaçırdım çok üzülüyorum :(

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sizin fikriniz farklı konu sahibinin farklı sizde bir konu açarak destek bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.