Geliştirme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ED1RNELI tarafından 18 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ED1RNELI

ED1RNELI User

[​IMG] İlk olarak konuyu yanlış yere mi doğru yere mi açtım bilgim yok. Bu yüzden kusuruma bakmayın. VRU şirketine ait gemim mevcut 3-8'de görevlerimi tamamlarken yeterince uridium yaptıktan sonra iris ve roketatarımı geliştirdim irislerimi 3. seviyeden 4'e roketatarımı 1 seviyeden 2'ye yükselttim yükseltme işlemini başlattıktan sonra I-Chron maddesinin hepsine yettiğini fark ettim ve hızlı bitmesi için kullandım fakat herhangi bir hızlı bitim vs. olmadı bende belki lag olmuştur ondan atlamamıştır diye ben alakadar olmadım ve sürelerini bekledim fakat sürelerini bekleyip bitmesine rağmen yükseltilen ürünleri toplayamıyorum galiba bugta kaldı hala Atla butonunda duruyor ve alamıyorum başka bir şey mi yapmam gerekiyor? Acil yardımcı olursanız sevinirim. Konuyla alakalı resim link,
    link paylaşımı yasaktır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2020

2. Forum içinde link vermek isterseniz mesajınızı düzenleyin bende de ara sıra oluyor portaldan atlayınca gemi değeiştirince bir müddet bekleyince en uzun bekleme süresi olarak resette düzeliyor. Diyelim ki düzelmedi mesela dediğim işlemleri yaptınız sabah resetinden sonra da değişmedi işte o zaman oyun ana ekranından supporta oyun hatası olarak ıd numarası server detaylı sorun bilgisi paylaşarak yardım alabilirsiniz.

ED1RNELI bunu beğendi.
  3. ED1RNELI

ED1RNELI User

Allah razı olsun hocam teşekkür ederim birdaha başıma gelirse dediklerin aklımda
    Şuanlık sorunum düzeldi 4-5 haritasına atlayınca geçti bana da chatten bir arkadaş söyledi haberiniz olsun konu kilitlenebilir şuanlık bir problem yok.

ıııııııı bunu beğendi.
  4. rica ederim iyi forumlar.

ED1RNELI ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gerekli cevabı veren oyuncu arkadaşımıza teşekkür edeirm. Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

ED1RNELI ve ıııııııı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.