Öneri GELİŞTİRME süreleri KALDIRILMALI...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KasırqA-41 tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Geliştirmeler kaldırılmalı mı?

1. kaldırılmalı

91,3%
  2. kaldırılmamalı

8,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geliştirmeler'deki zaman kaldırılmalı sadece %25 indirim zamanı aktif olmalı çok gereksiz bir şey
    geliştirmeler zaten olacak bekletme çok saçma.%25 özel vakit geldiğinde hadi zaman olması mantıklı diğer türlü bence çok gereksiz bir uygulama kaldırılması taraftarıyım.

2. :) Olabilir, bende eski forumda geliştirme oranını %100 yaptığımız takdirde süre olmasın diye bir fikir sunmuştum pek rağbet görmedi ama.

3. çok gereksiz bir uygulama bence %25 indirim zamanı süre koymaları mantıklıda her zaman süre olması gereksiz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar üste oylamada küçük bir yanlış var Geliştirme süreleri kaldırılmalı mı ? olacaktı yazı hatadan dolayı kusura bakmayın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Nisan 2015
  4. Aynn gereksiz bir zaman kaybı var Bu bekleme süreleri kesinlikle kaldırılmalı

5. aynen öyle :) cok gereksiz

6. *Asalet*

*Asalet* User

Sizlere katılıyorum boşa geçen bir zaman kaybı bizler için ,bekleme süresi kaldırılsın oyum olumlu...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.