gelistirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xBETAxGamaxALPHAx2 tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Irisi ben 6 lv yapsam 6 kere lazer gucu % 0.4 mu olcak yoksa % 0.4 % 0.8 % 0.12 % 0.16 % 0.20 % 0.24 mu olcak birde 6 level olmus iris kac vurus ve kalkan verir ? Modlarim sakin gelistirme tablosunu atmayin garanti cevap verin.

2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Sizin diroitlere yapmış olduğunuz geliştirme atış gücünüzü ve kalkanınızı arttırır.6 Level olan iris diroidi Hasarı %2 Kalkanı %5 arttır.Dediğiniz diğer bir olay ise lazer gücünü diroide taktığınızda sadece %2 arttırır.LF-4 üzü 6. level diroidinize takarsanız.200 atış gücü olan LF-4'ü %2 yani 4 atış gücünü arttırıp ortalama x1 lazerinde 204 vuracaktır.Ama bunu unutmayin ki bunlar ne kadar küçük rakamlar olursa olsun hepsinin geliştirilmesi sonucunda büyük işer ortaya çıkıyor.Bana kalırsa İrisleriniz 10. Seviyeye getirin ve %3,6 Hasar , %9 kalkan bonusu verir.Daha sonra da Silahlarınızı ve kalkanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Son düzenlenen: 3 May 2015
  3. 6 seviyeye geliştirmiş olduğunuz droit %2 hasar ve %5 kalkan bonusu verir. Tabloda verilen özellikler seviye 2den başlamaktadır geliştirilmemiş ekipman zaten 1 seviyedir. 6 seviyede bo2 için 500 kalkan lf4 için 4 hasar artırmakta.

Son düzenlenen: 3 May 2015
    Traubbe bunu beğendi.
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tabloyu vermemizdeki amaç sabit bilgidir. Ve geliştirmeleri tam olmayan ekipmanlardan bir verim almayı beklemeyiniz. Ayrıca bahsetmiş olduğunuz level geliştirme mi yoksa irisin kendi leveli mi?

İyi Forumlar

5. Aman bosver modum .d

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tablodaki bilgiler esas bilgidir.Bu konuda geliştirip geliştirmemek size kalmış.

Ancak smod arkadaşımında dediği gibi tam geliştirmedikten sorna pek etkisini alamazsınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.