Destek Geliştirme...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar sizce gemimi geliştirmek için hangi yöntemi kullanmalıyım?

Geliştirmekten kastım: aegis, lf4, droit tasarımları, arge...

1- Cubikon partilerinde uri ve credi kasmak mı?

2- Petle beraber 4-1 de kutu toplamak mı(katlayıcı ile)

3- Petle beraber pala toplayıp zeta yapmak mı(ki bu çok sıkıcı bee..)

4- Bundan başka sizin varsa öneriniz...

2. 2. numaralı olan çok iyi olur.

3. senberk99

senberk99 User

ya kutu toplayin ama bence zeta acin telefonunuz varsa oyuna giremediginiz zamanlarda puffin browser yujleyerek telefonunuza palla toplatabilirsiniz petinize

4. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Pet ile avantaj kutusu toplamak bir yerden sonra insanı yoruyor.Bu yüzden size önerim geminiz sağlam ise Zeta için petle beraber Paladium toplayın.Zeta kapısı yaptığınızda 50 Günlük Dosyası 25 Anahtar ve ilk defa kapıyı yapmıyorsanız şansınıza bağlı olarak %25 Havoc tasarımı kazanma şansınız vardır.1 Zeta kapısı yaparak Hem Günlük Dosya hem de Yeşil anahtara sahip oluyorsunuz.Anahtaları Zeus veya LF-4 gününde açarsınız aldığınız günlük dosyaları ile de Argenizi yükseltirsiniz gelen uridiumla İrislerinizi yükseltmeye başlayabilirsiniz.

5. çHmm peki cubi-tallon keserek felan uri kassam ve o uriyle açsam zetayı olur mu ki? Çünkü aegis de almam lazım

6. Traubbe

Traubbe User

3 Saatte 60 Tallon kesseniz 24M Credi ve 8K Uridium olur 10 günde 80K uridium eğer vip+avantaj varsa 1tane enerji 70Uridium eder ve kolaylıkla kapıyı açabilirsiniz.

7. Acaba diyorum öncelikle aegisi almak için skylab+tallon.cubi gitsem sonra aegis alınca eğitim arenasından mı kassam uriyi

8. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    İlk öncelikle geminiz Aegis'ı alın daha sonra Elmas uçuş düzeni alın ve yerinizden kıpırdamaya bile gerek kalmadan tallon kesin.Skylabınızı en kötü 12-13 Promerium'u ise 10 yapmaya bakın.Eğer petiniz varsa 8. seviyeye yüksetip ticaret modülü alın ve %30 daha fazla Credi kazanın.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  9. ticaret modülü için uri hazır pet de hazır zaten skylabdan sürekli promerium atıyorum o sıkıntır değil. Demek yerinden kıpırdamadan ha.. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.