Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    Geminin ekipmanlarını,argemi,8 irisimi vs. tamamladım.Artık bol bol palla kasıp kapı yapıyorum kastığım uriyle de yavaş yavaş geliştirmelere başlamak istiyorum.Birkaç sorum olacaktı sizlere...
    1-İlk hangi ekipmanları geliştireyim?
    2-Kaçlık yüzdeler ile basayım?
    3-Başlangıç için kaç levela kadar basayım?
    4-Gözle görülür bir hasar veya kalkan artışı olur mu,verdiğim uriye değer mi?
    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

2. Geliştirmeler hesabın içeriğinde eksikler kalmadığında olması taraftarıyım ben çünki verdiğiniz urinin karşılığını alamazsınız.

Ancak dediğim gibi biraz geliştirmelerede kıyısından köşesinden başlamak istiyorsanız tabiki en önce irisleri geliştirmeniz gerek doğal olarak içine koyduğunuz kalkan ve lazerlere etkisi dolaylı olarak olucaktır.

geliştirmelerini %100 basmanı tavsiye ederim 3 5 kuruş için kafanı taşlara vurma sonra.

Başlangıç icin ne levele kadar basayım demişsin bu biraz yanlış bir düşünce örneğin şöyle yapmalısın 8 diroitine de 1 lvl basmak için uğraşma ilk 3 irisini al onları 16 seviyeye kadar basmayı dene o kadar uri yatıramam diyorsan yine 3 tane seç 11 e kadar bas onları sonra yine bir 3 tane daha seçip yine aynı şeyi uygula ama tercihim 3 ünü alıp 16 yapman daha sonrasında da diğer 3 lü gurubu alıp onları 16 yapmandır.

gözle görülür bir hasar artışının dışında gözle görülür bir sağlamlık katıcaktır sana emin olabilirsin.

başka soruların varsa sorabilirsin

userqq bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

1- İlk olarak iris'leri geliştirmeniz iki yöneden yararlı olacaktır. İçine koyduğunuz kalkana ekstra enerji lazer'e ise ekstra vuruş etkisi olur.

2- Eğer geliştirme başarılı olmazsa verdiğiniz uridium boşa gider. Bu nedenle geliştirme indirimine denk getirip %25 indirimle eğer İndirim paketi larısanız %30 indirimle geliştirirsiniz. İkisi bir araya gelirse %55 indirimle geliştirirsiniz. Geliştirmeleri bana kalırsa %100 olarak yapmanız daha iyi olacaktır.

3- Başlangıç için derken ? orasını pek anlayamadım.

4- Hepsi 16 seviye olunca fark oluyor özellikle vuruşta LF-4 olması daha iyidir.

İyi forumlar.

userqq bunu beğendi.
  4. userqq

userqq User

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.3lü gruplar halinde 16ya basacagım. :)
    Modum yardımcı olduğunuz için sağolun.Geliştirme indirimlerinin tarihini nasıl öğrenebilirim acaba ona göre urimi hazırlamak için.

5. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Bu konuda bizimde bilgimiz yok forumu takip etmeye devam edin

Keyifli forumlar

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

geliştirme indirimi 2 haftada bir Cuma günü akşam 8-9 arası 1 saatlik çıkıyo geçen hafta çıktı yani bu hafta yok bi sonraki haftayı bekliceksin :)

7. ZupawN

ZupawN User

Apis ve Zeus'unuzu alana kadar geliştirme yapmanızı önermem. Elinizdeki uridium miktarını da tam olarak bilmiyorum. Herhangi bir itemi tamamen geliştirmenin indirimsiz masrafı 104250 uridiumdur. Sizin için geliştirmenin erken olduğu kanısındayım. Apis, Zeus, LF-4 ve Havoc konuları üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm. İyi oyunlar...

DARKLORD ve userqq bunu beğendi.
  8. Geliştirme işe yarar mı bilmemde ben pek faydasını göremedim droitler 9 lvl ama etkisi az görünüyor bence geliştirmeyi en sona sakla gemindeki diğer eksikleri tamamlarsın.

userqq bunu beğendi.
  9. benim önerim ilk olarak zeta kapısına yoğunlaş ve gelen anahtarları zeus gününde aç urileri falan çoğunu kapıya yatır 10 havocu tamamlayınca kappaya geç zaten zetalardan en azından apisini tamamlıcak ve 7-8 tane lf4 bulucak kadar anahtar alırsın kappada 10 hercule kadar yapıcaksın oradan gelen anahtarlarla zeusuda tamamlarsın heralde ve lf4lerınde hatrı sayılır bir miktara ulaşır geliştirme bundan sonraki kademe bence önce iris sonra lf4 en sonda kalkanları geliştirmen en iyisi olucaktır geliştirmeler için gemin daha çok güçsüz.

DARKLORD ve userqq bunu beğendi.
  10. userqq

userqq User

Teşekkür ediyorum o zaman geliştirmeyi ertelicem.Peki kastığım urileri kapıya mı yoksa ganimet anahtarına mı yatırmamı önerirsiniz?Bir de ganimetleri zeus gününde açıyorum ben sizce lf4 günü mü açmalıyım?(şuana kadar 3lf4 ve sentineli zeus gününde çıkardım)

11. Aslında zeta yapmak çok kârlı olur. Ortalama 150k uri verirsin ödüllerden 50k geri gelir, 25 anahtarla da kutu açarsın.

Zeusu tamamlamanı tavsiye ederim. Bu arada lf4de bulabilirsin.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kazandığınız Urıdıumları Zeta kapısına basmanızda yarar var.

Kapıdan alacağınız anahtar ödülleriyle açacağınız sandıklardan LF-4 bulma şansınızda olacaktır.

Keyifli Forumlar.

13. userqq

userqq User

Peki teşekkür ediyorum urilerimi zetaya harcıcam.Konuyu kilitleyebilirsiniz modum.

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.