Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 6 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Selam arkadaşlar şimdi yeni lf4 ler çıktı 5 tane yansıma sondası var 1 tane yeşil 1 tane magma var lf4leri geliştirmeme gerek varmı varsada kaç tane lf4 16 yapmam lazım teşekkürler

2. Mcqeen

Mcqeen User

Kararsız LF4 hariç yeni olan LF4 daha geliştirilemiyor.;)

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Mcqeen'in dediği gibi Kararsız LF4 ve LF4 harici yeni çıkan LF4 çeşitleri geliştirilemiyor.

İyi forumlar

4. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Yanlış anladınız beni modum diyorum ki yeni lf4 ler çıktı biliyorum kararsız lf4 hariç diğerleri geliştirilmiyor normal lf4 leri geliştirmeye ihriyacım varmı günlük görevleri ve haftalık görevleri kyhalon tetrahin için ihmal etmiyorum ?

5. -Paradise-

-Paradise- Guest

Hasar hesaplaması yapabilirsiniz örneğin Magma sondası 212 + 5 Pvp hasarı vermekte veya Kararsız LF4 ler kritik hasarı oldukça miss oranı da olan bir lazer bu tür etmenleri göz önünde bulundurarak kendinize bir yol haritası çizebilirsiniz.

İyi forumlar

6. Bencede sorulması gereken bir soru. Bende yeniler olduğu için normal lf4leri geliştirmiyorum hiç. Bu doğru bir hareket mi?

7. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Anladım modum tşkler pve hasarı verene yüklenecem o zaman yani yansıma sondası yaratık kesen biri olduğum için o zaman geliştirmeleri yapmıyacam sadece 20 kalkan ve 10 diroit ve roket atar 16 yapıcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.