Öneri Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▂▃▄▅▆▇█▓ƬЦŖĶ▓█▇▆▅▄▃▂ tarafından 1 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemideki herşey nerdeyse 2-4lw aralığında gelişti çoğunluk böyle sonrasinda geliştirme olarak neye öncelik vermeliyim
    Droitmi lazermi kalkanmi
    (Lazer ve kalkanin bir kısmı 4-6lw)

2. önce droitleri bitir sonra kalkanları lf4 ler sona kalsın, zaten yeni lf4 lerden yaparsan onlar gelişmiş özellikte. lf4 leri geliştirirsen bir zaman sonra yeni lf4 lerden almak isteyeceksin o yüzden verdiğin uri boşa gider.

3. Diroit sonra kalkan yap lf4leri de geliştirme yenilerinden buldukça normaller boşa çıkacaktır.Ayrıca geliştirme indirimini bekle derim geliştirme yapacaksan

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Önceliğinizi diroitlere vermenizi tavsiye ederim daha sonra lf4 ve kalkanlarınızı geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Hocam yeni LF-4'leri kazanmaya ağırlık ver, tam gelişmiş LF-4'ler tarih oldu çünkü:D
    Gelişme sırasını bana göre:
    a-Droit
    b-Roketatar
    c-Kalkan şeklinde takip etmelisin. Yeni LF-4'ler çıktığı için bana kalırsa normal LF-4'leri ya ağır aksak geliştir ya da hiç geliştirme. Kararsız LF-4'leri de geliştirip kullanabilirsin, anlık olarak en yüksek vuruşu elde etmeni sağlar.
    İyi geceler, keyifli oyunlar dilerim.

6. tabi ki ilk önceliğin droitler olsun.çünkü droitlerin hem lazer için extra hasar, kalkanlar için de extra kalkan gücü verecektir.daha sonra hellstrom la devam et ve kalkanlara ve son olarakta lf4lere geç bence.ben gelişme haritam bu yönde..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.