Geliştirme.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 25 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar.
    TR3 serverinde oynuyorum.
    Bir sürü geliştirme eksiğim var fakat son 5 gündür koskoca serverde 1 tane dahi karantina grup yok. herkes hesabını fullemiş köşeye çekilmiş.
    5 gündür akşam 5 ile gece 12 arası deliler gibi karantina var mı karantina varmı diye yazıyorum 1 kişi bile ne gruba alıyor, ne grup atıyor, nede grup var mı diyor.
    Nasıl yapacağız biz bu geliştirmeleri şimdi ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

GörselGalaksi KapısıEksen Işın Regülatörleri (EIR) miktarı
    [​IMG]Alfa2
    [​IMG]Beta2
    [​IMG]Gamma3
    [​IMG]Delta4
    [​IMG]Epsilon4
    [​IMG]Kappa4
    [​IMG]Kronos100
    [​IMG]Lambda4
    [​IMG]Hades1
    [​IMG]Kuiper6
    [​IMG]Zeta3
    Karantina20
    Görüldüğü üzere Kronos kapısı 100 EİR vermekte lakin tamamlanması zor bi kapı Cumartesi günleri Kronos parçaları iki ye katlanıyor. O gün Kronos için diğer kapıları yapmanız kapıyı daha çabuk açmanızı sağlayacaktır. Bunun dışında Günlük Giriş bonuslarından ve etkinliklerden gelen EİR'i beklemeniz gerekecek.

Yaşadığınız can sıkıcı durumdan dolayıda üzüldüğümü belirtmek isterim. :(

İyi forumlar.

3. _warmiii_

_warmiii_ User

En makulu lambdA gibi gözüküyor

4. BlueSparkk

BlueSparkk User

1 adet lazer 299 eir istiyor.
    ben 1 adet lazer için 100 tane alpha mı yapmak zorundayım ? lütfen dalga geçtiğinizi söyleyin.
    Pazartesiden başlayıp cumartesiye kadar ben hiç uyumadan hiç yemek yemeden deli gibi oturup bunu oynayıp kronosu açsam, taş çatlasa alıcağım eir 250-300 arasıdır. onunlada ya 1 prometheusu geliştiririm yada geliştirmemem.
    Eksiğim ise 15 'in üzerinde. Günlük girişten toplam 1 ayda verilen eir ile sadece 2 adet geliştirilebilir. verilmesede olur.

ƤαяαƖуzєя ve cengizcc bunu beğendi.
  5. cengizcc

cengizcc User

Giriş ödüllerinde geçen takvim 800 900 eir verildi şuanda verilen eir az degıl bunlarıda dusunun

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hızlı hızlı geliştirmeleri yapmak istiyorsunuz anlıyorum. Ancak oynadığınız sunucuda karantina kapısını yapan kimse yoksa/sizi almıyorlarsa başka çözümler bulmalısınız.. Ya seri seri farklı kapılardan yapacaksınız ya da takvimden gelenlerle idare edeceksiniz ve şimdilik geliştirme değil de başka birşey için uğraşacaksınız.:)

İyi forumlar.

7. ateistkeci

ateistkeci User

Aynı sunucusa oynuyoruz ve ben bayağı Karantina arayan görüyorum oyunda, genellikle 7-9 arası chat x7 dışında bir şey yazmıyor

8. Labtek38

Labtek38 User

Haftasonundan önce protegit etkinliği geldiği için herkes ona yoğunlaştığı için yapan olmadı sanırım. Haftasonu da indirimden dolayı genelde insanlar kapı yaptığı için karantinaya yönelmiyor. Karantina kapısı birkaç ay daha ölmez fakat çok geç kalırsanız genelde güçlü oyuncular işini bitirmiş olacağı için x2-x3 sıkan gelişmemiş oyuncularla kapı yapmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da sizi baya zorlar. Size tavsiyen CPU ları toplamaya aralıksız devam edin. Kaç cpu ya ihtiyacınız olduğunu hesaplayın ve ona göre toplayın. İllaki yapacak birini bulursunuz.

Son düzenlenen: 26 Ocak 2020
  9. Kendinize bir klan ya da grup bulun. Bir saat kararlaştırın ve o zaman karantinaya girin :)