geliştirme

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Tpehlevan tarafından 16 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tpehlevan

Tpehlevan User

Saygı değer oyundaki beyler vede forum adminlerim prometus lazer ve bo3 kalkanlar geliştirmesi 16 seviye sizden şimdi şu konuda fikirlerinizi almak istiyorum Hp lazermi yoksa Magma lazermi geliştireyim eir 3000 oldu fikirleriniz dikkate alip bundan sonraki yol haritami çizecem yorumda bulunacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarim

2. Benim anlamadigim prometheus full ise bunlari niye gelistiriyon

3. xArsimAx

xArsimAx User

Hp den devam et bence atak olarak pro zaten max dmg suan nerf yemedigi taktirde, yerine gore def gerektiren noktada hiperden takviye alabilirsin;) ben o turden devam ediyorum cunku. Magma pro yansima olarak 3 katagoride pro onde suan ama hiperde hp oldugu icin cogu noktada one cikiyor mesela tyanos cen. Full avci guve hp ile hem hiz hem vurus elde edilebilir :)

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşımızında dediği gibi bence HP LF-4'lerini geliştirmelisiniz. Hermes diroid tasarımları ile birlikte güzel bir darbe puanın elde edebilirsiniz. Avcı konfi veya kamikaze dediğimiz konfigürasyonla birlikte Pusat gemisiyle çok fazla can yakar. :)

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.