geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben 8 irisimi 16 lwl yapmak istiyorum hepsini 16 yapınca lazer hasarım ve kalkan %kaç artıcaktır?

2. baya artar yanii ben yapmadım ama 16 lvl az degil

3. Eğer lazer varsa lazerler %6 Kalkan var ise %15 artar.

4. benimkiler 16 ama hiç ne kadar arttığına dikkat etmedim :)

5. yani o kadar uriyle 16 lwl yapıcaz sadece %6 mı artıcak :))

6. ama hasar artar 1k dp karşımdakini kestim

7. Şimdi lazer 2 tane koyuyoruz her lazer %6 artacak. Buda Irıs başına %12 eder. Havoclar full ise %10'da oradan geliyor ettimi %22 ırıs başına. Bunu 10 ırısa düşünsek tamamdır.

8. Birde x4 - x6 vurunca fark hatrı sayılır oluyor.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. Lf4leri geliştirsem ırıs başına %34 ediyor...

___________CAN bunu beğendi.
  10. full lf3 2 tane lf4 var 5k vuruyorum kaça çıkar? havoc felan yok

11. Geliştirmeler en son...

12. nasıl yani?

13. Full olmadığın sürece geliştirmenin sana faydası olmaz.

14. zaten fulüm :D

15. Lf4ler ?

16. zaten uri çekcem öyle yapcam onunla birlkte 200 kutu arge ve gg yapıcam fullenmiş olcak tam

17. En son gelşitirme kardeşim, ama şunu unutma ki ilk Irısları geliştirmen lazım ve Lf4, geliştirmesiz pek işe yaramaz.

18. yanlız bişi dicem lf4 leri geliştirsem 200 se 212 oluyor 12 damega için değmezmi ?

19. Irısların 1 tanesini geliştirirsen,2 Lf4ü etkiler. 24 hasar mı 12 hasar mı ? Birde bir rakam vereyim... Urili bir şeyin geliştirmesi ( modüller hariç ) %100'de hep yapılsa 21 ar-ge fiyatına denk geliyor... Yani 520k civarı...

20. yani ben şimdi neleri geliştirim kısacası bide %25 inidrim var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.