Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞSТłЯΞЛ™ tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geliştirme ile ilgili bilgi almak istiyorum ne zaman çıkar %25 %50 indirim var mıdır ne işe yarar lütfen yardımcı olur musunuz ? Bütün bilgileri istiyorum Teşekkürler :)

2. Merhaba ,

Ne zaman çıkacağını bilemiyoruz sistem tarafından çıkartılıyor ve sadece 1 saat aktif oluyor. Sadece %25 Öğe geliştirme indirimi çıkıyor başka yok.

Bir de normal zamanda VIP , İndirim paketi v.b. şeylerle bir miktar düşmeler oluyor.

Geliştirme Sistemi ve Kullanma Kılavuzu

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Önce iris diroitlerini 16 level yap ve kesinlikle lf3 ve flax geliştirme. Diroitler 16 olduktan sonra kalkan, lf4 lazer ve roketatar gibi diğer elit ekipmanları geliştirebilirsin. Elimde lf4 lazer yok diyorsan kesinlikle zamanla olacaktır çünkü ganimet veya kapıdan lf4 lazeri kazanabilirsin.

4. Elimde 8 Lf4 6.Seviye, 2 Jeneratör(10.000 Uri Kalkan) 5.Seviye 18 Tanesi 4.Seviye, Roketatar 6.Seviye 5 Havoc 3 Herkül Var Gemide. 33 Zeta Yaptım 5 Havoc Verdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.