GELİŞTİRME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ѕєηιѕєνιуσяυм_ tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

İrislerimi Geliştiridm Kalkanım 393k idi geliştirdim ama hiç bi fark yok neden ?

2. 8 irisli full lf3'lü 16 seviye diroitli veya goliath kullanan bir kişi en fazla x1 ile kaç vurabilir . Sepsiz

2. Merhaba ;

1. seviyeden 2. seviyeye geliştirildiyse pek bir fark olmamıştır, ondan dolayı fark etmemişsinizdir.

5.000 kadar vurabileceğinizi tahmin ediyorum.

3. 1. Hiç fikrim yok sepromsuz bile en az 20 bin farkedilir kalkan artışı olmalı
    2. 4.5 k vurabilir tahminimce

4. 4 lwl idi hepsi 5 yaptım 2k kalkan arttı sizce bu doğrumu ?

2.si irislerim şuan hepsi 5 lwl 4k ile 5.2 k arası vuruyorum 16 oluncadamı aynı vurucağım anlamadım ?

5. 1. Ben 16 seviye yaptın sandım 5 ise normal artmış bence
    2. Sepromsuz aynı vuruyor gözükebilirsin ama sepromlayınca 1 k lık bi vuruş farkı olabilir

6. Çok kötü ozaman iris geliştirme. Ben sormuştum birkaç kişiye hepsini 16 yaparsam diye onlarda 5k vuruyosan 7 8 k vurursun demişlerdi sepsiz..

7. Sepromlu 12-13 k vurman gerekir o zaman onu da ben 25 lf-4 gemiyle anca vuruyorum

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Artan miktar doğru tamamen geliştirdiğinizde dişe dokunur bir rakam görürsünüz ancak bunla birlikte kalkanlarınızıda geliştirmeniz lazım.

İyi forumlar

9. sepromsuz 4 5 k vuracağını tahmin ediyorum irislerin geliştirilmesi etki etmiştir biraz da olsa

10. ya aga düşün bak 8 iris 800k etti 16 yapmak 800k uri verip sadece 1 k vuruş farkı çok az deyilmi üstelik sepli 1k artış çok az.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu x1 le vurduğunuz artış bunu x4 rsb vs olduğunu varsayarsak geliştirmesi olmayan bir kişi karşısında avantajınız olur.Ancak olmadığını düşünürsek karşıdakinde mevcutsa daha fazla hasar verecektir.

İyi forumlar

12. Teşekkürler Konu Kilit.

13. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.