geliştirmede hepsini bitir butonu hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Absinthe.* tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Absinthe.*

Absinthe.* User

selam kolay gelsin cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim ..ben geliştirmede %25 indirim saatinde geliştirme yaptıgım an (örnegin 10 lf4 geliştirdim 1den 2 seviyeye daha sonra hepsini geliştir butonuna basar isem bu 10 lf4 mü gelişir 16 sev kadar yoksa diger lf4 leride geliştirirmi sistem bunu ögrenmek istiyorum ) indirim saatinde hepsini geliştir dedim sistem tabiki o an %25 indirim ile hepsinin üretim parasını keser ve üretimi yaparmı??? 10 lf4'ün???

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

O bitir tuşunun işlevi bir geliştirmeyi yaptığınız zaman geliştirme süresi bittiği zaman güncelleştirmeyi bitirmeyi sağlar bitir e basıncada geliştimenin başarılı olup olmadığı yazar.Hepsini bitir'e basarsanız tüm geliştirme süresi bitmiş eşyalarınızın başarı olup olmadığını gösterir. Hepsine tek tek basmanız gerekmez.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.