Geliştirmede ki atla butonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 12 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geliştirme olan ekipmanımı atla butonu aktif olmasına rağmen çalışmıyor.

Bu herkeste böyle mi yoksa sorun mu var.

Ör.27 dakikası kalmış zamanında darkorbit bize vermiş olduğu I-Chron kalan az miktarı kullanmak istiyorum ama nafile.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2019
  2. oben

oben User

iyide malzeme eksik orada kırmızı görünüyor ha eğerki madem eksik neden atla aktif diyorsan o elindeki adet yeterli olduğu süreye gelindiğinde kullanılabiliyor.

3. 174 adet ihtiyaç duyuncaya kadar bekleyeceksin maalesef. Benim de bekliyor öyle o_O

İyi forumlar.

4. İyi de son 1 dk kala mı aktif olacak :S

O zaman genel bir sorun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2019
  5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yeteri kadar I-Chron a sahip olmadığınız için atla butonuna tıklayamıyor olabilirsiniz. Eğer I-Chron elde etmek istiyorsanız birleştirme kısmından birleştirip hızlı atlayabilirsiniz. Bu arada 16 leveller çok şık duruyor :p

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2019
  6. Aliens

Aliens User

En düşük miktar 700'dür. Yani elinizeki I-Chron'u kullanamazsınız o miktarla.

7. 48.pro gelişiyor ve geliştirmelerim bitiyor :)

Daha yüksek olsaydı kullanabilir miydim?

Tam anlamadım orayı.

Yüksek olduğunda atla butonu aktif olmuyor fakat az kaldığında katif oluyor onu kullanamıyorum.

Chron daha az olduğundan geliştiremiyorum doğru mu?

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Evet, @Aery arkadaşımın da belirtmiş olduğu gibi daha fazla I-Chron'a ihtiyaç duymaktasınız.

İyi forumlar.

9. Az miktarda I-Chron kullanarak geliştirme süresini kısaltmak mümkün değil. Yeterli miktarda I-Chron ile süreyi sıfırlayabilirsiniz anca.

10. Anladım teşekkürler.

Atla butonu aktif olunca herhalde sorun var sandım.

Konu kilitlenebilir.

11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.