Geliştirmeler ne işe yarar?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mhkral36 tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mhkral36

mhkral36 User

Geliştirdiğim lazer , roketatar , jeneratör ve droitlere ne gibi ek özellikler geliyo? verdiğim paraya filan değiyomu? birde skylabın diğer bölümlerini kısa detaylarla anlatırsanız sevinirim , yani skylab ne işime yarayacak?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

geliştirdiğin roket atar, lazer,jeneretör, ve diroitlerin daha fazla hasar vermeni ve daha fazla kalkan gücünün olmasını sağlıyacaktır sklantan ise hem gemiye seprom gönderip lazer, roket ve kalkanın daha iyi olmasını sağlıyabilir yada premerium gönderip satarak kredi kaanabilirsin

mhkral36 ve Nefes bunu beğendi.
  3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Geliştirmeler geminize arge ve lf3 yada lf4 lerden sonra eğerki vuruş güçlendiriyorsanız %6 artış sağlar gemi ekipmanlarını ne kadar geliştirirseniz o kadar fayda sağlayacaktır emin olun tabiki sadece vuruş olarak değerlendirmekte yanlış olur kalkanlarınızda bir o kadar gelişirse savunma açısından bir çok kişiden bir kaç adım önde olabilirsiniz.

Skylab ise gemiyi güçlendirirken size çok fazla yardım edecektir besleme yapabileceğiniz taşlardan premerıum geminize hız seprom ise lazer atışlarınızda ve kalkanlarınızda %60 lık bir performans sağlayacaktır özellikle promerıum üreterek satmaksa gemiye extradan credi biriktirmeniz açısından çok verimli olacaktır seviye 20 olan bir skylab size çok daha aktif üretim sağlayacaktır eğer geliştirmelerde geç kaldıysanız mutlaka devam ediniz en fazla 1 ayınızı alacaktır 20 level bir skylab.

mhkral36 ve GLADYATÖR bunu beğendi.
  4. mhkral36

mhkral36 User

özür dilerim fakat oyunda yeniyim biraz zorlanıyorum seprom ve premerıum nasıl gelecek gemime? ve nerede göreceğim sayısını? skylab ı nasıl geliştirmem gerektiğinide henüz tam olarak bilmiyorum :/

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyuna yeni başladıysanız biraz uzun gibi gözükse de lütfen oyun hakkında herşey konusunu bir inceleyin daha sonra ise buradan ihtiyacınız olan bilgiyi bularak tecrübe edinebilirsiniz.

mhkral36 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.