Geliştirmeler ve oyun performansı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KIZIL¯REİS¯AVDA tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-) Geliştirmem başarısız olursa yok olur mu? yani irisi geliştirsem ve başarısızlıkla sonuçlansa irisim kaybolur mu?

2-) Oyundan en iyi performansı almak için hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Teşekkür ederim !

2. Birincisi Geliştirme başarısız olursa geliştirme çalıştığın malzeme kaybolmaz sadece uridium veya kredin boşa gider o yüzden %100 ile geliştirmeni tavsiye ederim .

İkincisi içinse ben şahsen Maxthon veya Comodo Dragon kullanıyorum bu aralar sanırım merkezden daha da çözülemeyen bir kasılma sorunu var o yüzden oyunun kasabilir.
    Gerçi forumda çeşitli başlıklar açıldı supporta mailler atıldı ama net bir cevap alabilmiş değiliz.

3. Gama kapısındayım. kristallonlardayım. devamını sıkıntı çekmeden yapabilmem için gerekli ekipmanlar ne? 1 lf4. full lf3. full bo2. 8 iris. Pette mevcut x3 kamikazesi var

Son düzenlenen: 22 Ağustos 2014
  4. Merhaba ,

İyi bir konfigürasyon ayarı ve dikkat ile kapıyı zaman alsada yapabilirsiniz. Genelde kasılma konfisi işe yarayabiliyor.

İyi forumlar.

5. Ancasin

Ancasin User

Kamikaze 3 varsa tedirgin olmana gerek yok bence :D Kamikazeyi denk getirmede sıkıntı yaşıyorsan şirketinin x-2 veya x-5 haritalarında deneme yapmanı tavsiye ederim.

6. Nasıl konfigürasyon yapmalıyım?
    denk getirme çalışması?

7. Merhaba ,

Sabit durduğunuzda npc'ler size epey yüksek hasar verecektir. Daire çizerek npc'leri belli bir alanda sabitleyebilirseniz Kamikaze daha isabetli yerde patlayacaktır. Diğer türlü boşa gidebilir.

Konfigürasyon olarak ;

1. Konfigürasyon : Gemi : Full Lazer + 7 Hız + 8 Kalkan / Droitler : Full Lazer

2. Konfigürasyon : Gemi : Full Lazer + 15 Hız / Droitler : Full Kalkan

Hız jeneratörlerini Promerium ve kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

8. Teşekkür ederim :). kitlemeyin ki sorum oldukça buraya yazayım yeni konu açmayayım :)

9. Sadece pet atarak 1 saatte bitirebilirsin kristallonları.

10. Pet im hep ıskalıyor. Hiç göbekte patlamıyor

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Geliştirmeniz başarısız olur ise sadede uridium veya credits iniz boşa gider iteminizde bir kaybolma olmaz

Pet atarken sabit durup yaratığın da durmasını bekleyip öyle kamikaze atarsanız ıskalamalar olmayacaktır

iyi forumlar

12. Tam ekran da tüm kısayol tuşlarını öğrenebilir miyim? Forumda aradım ancak bulamadım, eksik de aramış olabilirim. Özellikle petle ilgili olanlar çok lazım.

13. Merhaba ,

Oyunda sağ üst taraftaki Ayarlar ikonuna tıklayın. Açılan pencereden Klavye kısmına tıklayın. Orada gördükleriniz standart tuşlardır. Biraz aşağıya çekerseniz pet ile ilgili olanları da görebilirsiniz.

İyi forumlar.

14. portalda yaratığa sıkamıyorum saldırıya koruma çekiyor. PVP haritalarında da aynı şekilde, gördüğüm gemiye sıkamıyorum o bana sıkabiliyor. NEDEN?

15. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu durum teknik ekibe ve yetkili mercilere bildirildi. Herhangi bir açıklama yapılmadı. Lütfen takipte kalınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.