Geliştirmeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 11 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, diyelim ki bende 100.000 Uridium var ben bu uridiumla 1 eşya mı 16 seviye yapsam mı daha iyi olur yoksa hepsine pay ederek örnek olarak 10 irisi de 6 level yaparsam mı daha iyi oluyor

2. *EFSANE*

*EFSANE* User

vipin ve indim avantaj paketinin olduğunu varsayıyorum. indirimin geliştime saatinde hepsine geliştirme bas.misal 10 tane lf4 geliştireceksin hepsine birer geliştime bas böyle devam eder hem fazla urin gitmez hemde zamandan tasarruf edersin.misal 1 tanesini 16.seviye yapmak sana fazladan 1 vuruş kazandırır ama 10 tanesinin 2.seviye yap 20 vuruş kazan en kabaca örnek verdim tabi rakamlar böyle değil.ama bana kalırsa normal 6f-4'leri geliştirmek için uri harcama onun yerine al burgu uçuş düzenini yap yaratık argeni,zaten kelle avcısı şart,çek çift vuruşu daha mantıklı.kararsız lf4 diye birşey var artık.ve birleştimede gelişmiş şu yeni lf4'ler var.yakın zamanda onada geliştime gelecekmiş öyle duydum.20 kararsız yap gemine onları geliştir.günlük,etkinlik görevlerinden de lf4 magma yap 16 tane sayborg için konuşuyorum senin için daha hayırlı.normal lf4ler tırt artık birleştime malzemesi dışında sadece hangar doldurmaya yarıyor :D

3. eyvallah teşekkür ederim. bu hafta geliştirme indirimi geliyor mu ?

Son düzenlenen: 11 Nisan 2018
  4. *EFSANE*

*EFSANE* User

ayda 1 veya taş çatlasın 2 defa gelir.cuma günleri saat 6 ila 10 arası gelmesi ihtimali yüksek.cuma günleri dışında geldiğini sadece etkinliklere gördüm

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bir dahaki hafta cuma gelme ihtimali yüksek.

İyi forumlar.

6. teşekkür ederim

7. teşekkürler modum konu kilitlenebilir

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Biz Teşekkür ederiz. Konunuz isteğiniz doğrultusun da kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.