geliştirmeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PEDERR tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PEDERR

PEDERR User

skylab taki geliştirmeler ne işe yarar? gereklimidir?
    orda prometium toplaycısı ve diğer madenlerin toplayıcısı var onların seviyesini arttırmanın ne getirisi vardır? depo modülü sevkiyat modülü ne anlama geliyor? diğer bir tanesi ise geliştirmeler bölümündeki teknoloji fabrikası.burdaki geliştirmeler nasıl oluyor lazeri güçlendirmek için nasıl geliştirilir.??? bana bu konu hakkında lütfen yardım edermisiniz...

2. Merhaba ,

Geliştirmeler hangi modülü geliştirirseniz bir üst seviyeye çıkar. Seviye artınca depolama yada üretim miktarları artar.

Skylab ile ilgili temel bilgileri Buradaki konuda bulabilirsiniz.

Teknoloji Fabrikası ile ilgili bilgileri de Buradaki konuda bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. PEDERR

PEDERR User

depolama yada üretim miktarı artar derken neyi kastediyorsun ne artar? mesela depo derken mesela??

yani depo benim gemimin deposu mu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2013
  4. arkadaşım skylab bölümü ile ilgili depolama ve üretim olayı gemi ile ilgili değil.Link vermiş görevli onları incele ve dikkatlice okursan yardımı olur.Ben o konuları okuyup birçok şeyi öğrendim

5. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Cevap veren arkadaşımıza teşekkürler. Verilen linklere giriş yaparak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.