Geliştirmeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•ߣΛČЌ§ΤΛR•™[38] tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm

Öncelikle adminlerden özür dilerim tartışma ve görüşlere konu açamadığımdan buraya konuyu açmak zorunda kaldım.

Benim gemim 35 lf4 güvede güçlendricisiz sepromla en fazla 62k gördüm en düşükte 48k şimdi ben bu lf4lerin hepsini geliştirirsem vuruşlarım kaç olur en düşük kaç en fazla kaç vururum bir bilgisi fikri olan varmı aynısı kalkanlar içinde geçerli full herculesim enforcerda 610bin kalkanım oluyor 20sinide geliştirirsem kaç olur ve kalkanın dayanıklılığı penetrasyonu sanırım artar diyorlar nasıl etkiler şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim

2. 1 sviyede hemen artmaz 6 lw yap bi bide o zmn vuruşlara bak ama çok fazla artmasada damlaya damlaya göl olur kalkanlar içinse droit dizilişinden baska bişe aklıma gelmiyor

3. Nefes

Nefes User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.