Geliştirmelere yeni eklenti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalımı

1. Olmalı

oy sayısı 4
    36,4%
  2. Olmamalı

oy sayısı 6
    54,5%
  3. Sadece bir tanesi olmamalı (Cevap olarak yaz)

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Sadece şunlar olmalı (Cevap olarak yaz)

oy sayısı 1
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar başlıktada yazdığım gibi önerim bu.
    Benim önerim basit.

Kalkanımız 8. seviye olunca %1 16. seviye olunca %2 daha fazla hasarı absore edebilecek.

Lazerlerin 4. seviye olunca %4 8. seviye olunca %8 16. seviye olunca %12 daha az miss vuracaksın.

Roketatarın 4. seviye olunca %2 8. seviye olunca %4 12. seviye olunca %8 16. seviye olunca %12 daha hızlı yüklenicek ve bekleme süresi azalacak.

Gemindeki bütün droitlerin 4. seviye olunca Droit uçuş düzenin %10 daha hızlı değişebilecek.

Gemindeki bütün droitlerin 16. seviye olunca Droit uçuş düzenin eksisi %10 azalacak (Mesela elmas kullanan birisinin darbe puanı %27 azalacak).
    Eğer droitlerin 16. seviye ise ve standart uçuş düzeninde isen Havoc'un daha çoksa %2 hasar, eğer Herculesin daha çoksa %2 kalkan bonusu, Eğer 5 Hercul 5 Havoc varsa %1'er kalkan ve hasar bonusu.

O kadar uridium veriyoruz bence olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz

2. diroit düzenin daha hızlı geçiş yapması ve havoc hercules muhabbeti gereksiz. Ama - yönünün %10 azalması güzel. Silahlar ve kalkanlarda güzel. Oyum olumlu +1

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hepsini teker teker değerlendirmek lazım ancak bana kalırsa güzel fikir.

İyi forumlar

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

draitlerde flax veya iris fark ediyormu ?

5. Farketmiyo 1 flaxın varsa o 16 levelse bile geçerli

Olumsuz oyları kimler verdi onlardanda bi yorum alabilirmiyim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ağustos 2014
  6. Bence olmaması gereken bir fikir çünkü bu fikir gerçekleşirse güçlüler otomatik olarak daha da güçlenmiş olur, ve bu da istenmeyen bir şeydir diye tahmin ediyorum.

7. Nereye güçlü oluyo
    %2 absore
    %12 daha az miss
    çoğu roketatar kullanmıyo
    çoğu kıskaç kullanıyor %9 kalkan penterasyonunun azalması ilemi güçlü olacak ?

8. %2 daha fazla absorbe, %12 daha az lazer miss, %12 daha hızlı roketatar, droit uçuş düzeni %10 daha hızlı değişebilme, Havoc veya Hercules fazla ise %2 daha fazla bonus, bunların hepsini toplarsan güçlü oyuncular (50-60k sıkanlardan bahsediyorum) çok çok daha güçlenecektir. Baskınlar artacaktır ve baskınların süresi uzayacaktır, gemiler daha çabuk patlayacaktır vs vs. bir çok kötü yanı var bana göre.

9. Kalın Sıkan birisini düşün: Full bo-2 ise %92 absore %94 olacak
    Droit uçuş düzeninin daha hızlı değişmesi fazla bşeye yaramaz
    ful hercules birisinin kalkanı %2 artacak
    kardeşim sen bunlarla adamlar daha güçlü olacak diyosan öl bence
    Ve ayrıca 60k sıkan birisinden sen hiç miss yedinmi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.