Geliştirmeleri nasıl yapacağım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve voxanteron tarafından 8 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. voxanteron

voxanteron User

Merhaba, oyuna yeni başladığım için gemimde geliştirme yok, geliştirme yapmak istiyorum ama gemim güçsüz olduğu için karantina kapısı yapamıyorum. ee ben sürekli aynı yerimde sayacak mıyım?

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Tam olarak neye sahipsiniz eğer biraz daha açık olursanız size yardımcı olabilirim.

İyi forumlar.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Oyuna her gün girerek günlük giriş bonusları ile EIR toplayabilirsin, başlangıç seviyesi veya gelişmekte olan bir gemi isen günlük girişler gayet yeterli oluyorlar.

Şu ana kadar sadece günlük girişlerden gelen EIR ile 8 İris'imi 8 seviyeye yükselttim, 10 Prometheus lazerini ise 5 seviyeye yükselttim ve hala elimde 300'den fazla EIR var.

Yani seviye geliştirmesi yapmayı gözümüzde büyütmeye gerek yok, zaten kendiliğinden ilerliyor bu durum :)

-=ODIN=- bunu beğendi.
  4. Oyuna yeni başlayanların geliştirme yapmasını önermiyorum. Hem bonusu az hem de zahmetli. Ona harcayacağınız kaynağı daha işlevsel şeylere harcayabilirsiniz.