Geliştirmelerimi nasıl yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 24seba24 tarafından 28 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 24seba24

24seba24 User

uridiumları geliştirme kısmındaki lazer kalkan hız vs. basmak ne kadar mantıklı işe yarar mı acaba

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Lazer hasarınızı arttırmak veya kalkan gücünüzü yükseltmeniz için mantıklı bir ilerleme olabilir.Fakat dikkat edin haftaya gelecek güncelleme ile birlikte sırada bekleyen geliştirmeleriniz silinir.Hızlı olun^^

İyi forumlar.

3. Aery FM keşke ileri dönük bilgi verseydiniz :D

Şuan hiç bir şeyi geliştirme çünkü promeus geliştirmesi gelecek.

Yeni 2 kalkan önemli olanı bo 03 gelecek ve onunda geliştirmesi olacak.

Hız geliştirme olmuyor.

Yani uzun lafın kısası şuan yapacağın geliştirme hepsi çöp ;)

4. 24seba24

24seba24 User

lazerleri geliştirsem peki

5. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Ben yerinizde olsam ilk öncesinde droitleri geliştirirdim, gelecek güncellemelere göre de lazerleri daha sonrasında kalkan jenaratörlerini geliştirmeyi tercih ederdim. Lazerlerin hasar çıkarması kısmında droitler çok büyük bir rol oynamaktadır.

İyi forumlar.

6. 24seba24

24seba24 User

diroitlerden daha fazla mı hasar gelir geliştirirsem

7. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Bu ikisini olmazsa olmaz ikili gibi düşünebilirsiniz. Droitleri önce geliştirmek, acaba lazeri mi yoksa kalkanı mı geliştirsem gibi bir çıkmazdan kurtarır. Bu ikisiyle de maliyet bakımından karşılaştırıldığı vakit, droitleri daha çabuk geliştirmeniz daha olasıdır. Ne kadar uridium gideceğini, hangi seviyede ne kadar uridium gerektiğini buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. bekçi27

bekçi27 User

beyler benim bu darbe puanım artı durduk yere destek felanda yok

9. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Güncellemeyle beraber gelen değişikliklerden/güncellemelerden dolayı darbe puanınız artmış. Buradan yapılan değişiklikleri/güncellemeleri öğrenebilirsiniz. Forumu takipte kalın.

İyi forumlar.

10. bekçi27

bekçi27 User

teşekürler modum

11. modum alınan %25 uri indiirmi birleştir ekranındaki zeusa işlemiyor mu yeni güncelleme ile indirimsiz mi almak zorundayız

12. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Ne yazık ki hesabın sahip olduğu indirimler birleştir ekranındaki uridium maliyetlerine yansımayacaktır. Fakat maliyetler düşürüldü.

İyi forumlar.

13. Hayır şu anda yansıyor Zeus droit parçası normalde 33k. Şu anda bende 23.100 olarak gözüküyor.

14. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Güncellemeyle beraber premium ve indirim avantaj paketleri birleştir ve geliştirme kısmına yansımaktadır.

Geri bildiriminiz için teşekkürler.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  15. İrisleri geliştirmeniz biraz da olsa etki edecektir.