Geliştirmeli BO2 mı Geliştirimesiz BO3 mü?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve umut322 tarafından 1 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. umut322

umut322 User

elbette geliştirmeli bo3 biraz fark yaratır ama esas sorum şimdilik geliştirmeli bo2 mi yoksa 0 bo3 mü kullanılmalı

2. ateistkeci

ateistkeci User

argesiz şekilde gemide kullanıldığı zaman 11.500 kalkan veriyor yani geliştirilmemiş bo3 kadar yani önerim bo3 kullanman

3. -Star-

-Star- User

Dostum konuyla alakasız bir şey söyleyeceğim.Profil fotoğrafını değişmezsen forumdan ceza alabilirsin,haber vermiş olayım.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

16 seviye geliştirmeli bir BO2 temel olarak 11.500 kalkan gücü sağlamaktadır. Geliştirmesiz, yani 1 seviye Bo3 ise 11.400 kalkan gücü sağlıyor. Benim tavsiyem Bo3'leri tamamlamanız ile birlikte Bo3 kullanımı yönünde olacaktır. Hem 2 seviye geliştirilmiş bir Bo3 kalkanı 11.514 kalkan gücü sağlamaktadır ki, bu sayede artık 16 sevoye geliştirmeli bir Bo2 kalkanından daha güçlü hale geliyor.

İyi forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  5. umut322

umut322 User

Teşşekürler yanıt için o zaman takvim ve kuponla 5 tane oluyor şu an 3 tane üretebiliyorum montajda toplam 8 olacak ideal olarak 20-21 yeterli herhalde ekstradan bişey çıkmazsa tabi konu kilitlenebilir

6. ateistkeci

ateistkeci User

Bu profil resmini 1 aydan uzun süredir kullanıyorum hiçbir yetkili bu konuda bir şey söylemedi. Ceza almama neden olacak bir şeyde göremiyorum ben?

7. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.